Katon korjaus Kannonkoski

Katon korjauksilla Kannonkoskella on kallis maine. Myös muualla Suomessa taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat saattavat lykätä katonkorjaamista, koska pelkäävät katonpaikkauksen olevan varsin kallista. Haluamme osoittaa nämä ajatukset vääriksi tarjoamalla edullisia, mutta laadukkaita kattovuotojen korjauksia ja muita kattokorjauksia. Kannonkosken ohella toimimme myös sen naapurikunnissa Karstulassa, Kivijärvellä, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

Katon korjaamisen saa varsin edullisesti, kun ottaa yhteyttä meihin heti huomattuaan katon kunnossa jonkin vian, muutoksen, puutteen tai vastaavan ongelman. Kaikki muutokset katon kunnossa havaitaan ajoissa, kun omakotitalon, kerrostalon, kesämökin ja rivitalon katto tarkastetaan läpikotaisin kahdesti vuodessa.

Huopakaton korjaus voi tarkoittaa saumojen tai jiirien tiivistämistä, tai kattoon tulleen reiän paikkaamista. Kaikkiin avautuneisiin saumoihin kannattaa puuttua heti, jotta katon alle ei pääsisi kosteutta. Kosteus aiheuttaisi yläpohjan korjaustöitä, kuten märkien villojen vaihtamisen. Palahuopakaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa paanujen liimaamista paikoilleen. Kokeneet huopakattoammattilaisemme huomaavat kyllä, milloin on taloudellisinta suositella kattoremonttia, ja mainitsevat siitä asiakkaalle.

Peltikaton korjaaminen voi tarkoittaa vaikkapa aluskatteen tiivistämistä. Se onkin tarpeellinen kattotyö, sillä siten estetään katon vesivahingot. Aluskatteen korjaamisen ja rikkinäisten tiilien vaihdon lisäksi tiilikatolla saatetaan tarvita vuotavien läpivientien korjaamista. Kattoikkuna, kattoluukku, antennin juuri tai piipunjuuri voivat vuotaa katon alle. Ehjän aluskatteen ansiosta läpivientivuoto ei kastele katon puurakenteita tai eristeitä.

Kattotarkastusten aikana kiinnitetään huomiota myös siihen, ovatko kaikki katon varusteet hyvässä kunnossa, ja pitääkö niiden kiinnikkeitä kiristää. Kiinnikkeiden kiristäminen ehkäisee sen, että lumi tai tuuli saisi revittyä kattotikkaat tai esimerkiksi lumiesteet irti. Tällainen rikkoisi ja rei’ittäisi kattoa, ja jos joku jäisi alle, voisi se olla hyvin vaarallista.

Ota yhteyttä ja tilaa meidät tarkastamaan kattoasi tai suorittamaan joitain sen vaatimia kattokorjauksia! Kannonkosken ohella toimimme myös Karstulassa, Kivijärvellä, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kannonkoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kannonkoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kannonkosken alueella!