Katon korjaus Tammela

Katon korjaus Tammelassa etenee yhtä täsmällisin ja näppärin ottein, olipa kyseessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto. Meille on kunnia-asia laittaa kesämökin, omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon katto kerralla kuntoon, ja pitää samalla silmät auki muiden korjaus- tai huoltotarpeiden varalta. Jos tilaat meiltä lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden synnyttämien reikien paikkaamisen tai vuotavan läpiviennin tiivistämisen, saatamme tarjota sinulle myös irvistävien saumojen kunnostamista, millä estetään uudet kattovuodot ja niistä mahdollisesti aiheutuvat yläpohjan korjaustarpeet. Rikkinäisten tiilien vaihdon yhteydessä saatamme suositella tiilien pinnoittamista, mikä vähentää tuntuvasti tiilien hajoamista.

Tilaa meiltä pienimuotoisten katonpaikkauksien lisäksi myös isommat katonkorjaukset. Katon oikaisua voidaan tarvita runsaslumisen talven jälkeen. Joskus kattovuodon korjaus vaatii lahon vaurioittamien kattorakenteiden uusimista ja märkien, kenties jo homehtuneiden eristeiden vaihtamista. Voi olla, että kattoremontti osoittautuu parhaaksi vaihtoehdoksi. Kattoremontti voi olla tarpeen myös aluskatetta uusittaessa, sillä aluskatetta ei voida purkaa ja asentaa ulkokattoa avaamatta. Jos ulkokatteen materiaali on vanha ja/tai haurastunut, kannattaa se uusia yksin tein.

Innokkaimmin tartumme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamista koskeviin urakoihin, sillä koemme bitumikattojen kunnostamisen suorastaan elämäntehtäväksemme. Huopakatto on hyvin tiivis katto, jos saumat ja piipun juuri tiivistetään ennen, kuin ne alkavat vuotaa. Tarve tehdä saumojen tai vuotaa uhkaavan antennin juuren, kattoikkunan tai esimerkiksi kattoluukun tiivistys selviää puolivuosittaisten kattotarkastusten perusteella.

Myös peltikatot ja tiilikatot kannattaa tarkastaa usein siltä varalta, että ne vaativat jotain korjaamista. Peltikatolla saattaa olla ruostevaurioita, mitkä voivat johtaa kattovuotoon, ja tiilikatolta voi paljastua rikkinäisiä tiiliä. Myös läpivientivuodot ovat melko yleisiä näillä katoilla. Ota yhteyttä katon kunnostamiseksi myös Forssassa, Hämeenlinnassa, Jokioisilla, Karkkilassa, Lohjalla, Lopella, Somerolla tai Urjalassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Tammelassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Tammelassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Tammelan alueella!