Katon korjaus Etelä-Suomi

Katonkorjaus-palvelulta tilattu katon korjaus Etelä-Suomessa ei jätä pulaan. Kiirehdimme tekemään katonkorjausta, jotta rakennus saataisiin taas suojaan säiltä. Katonpaikkaus tehdään luotettavalla ammattitaidolla ja huolellisella otteella, joten katto saadaan kerralla kuntoon. Joskus pitää korjata uuttakin kattoa. Esimerkiksi uuden huopakaton korjaus saattaa johtua siitä, että lumi on irrottanut kattotikkaat tai lumiesteet katosta, ja kattoon on siksi syntynyt reikiä. Uutta peltikattoa saatetaan joutua korjaamaan asennusvirheiden vuoksi tai siksi, että myrsky irrotti osan peltilistoista. Rikkinäisten kattotiilien vaihtotyö yhdistetään usein vanhoihin tiilikattoihin, joiden tiilet halkeilevat kosteuden, kasvustojen ja lämpötilanvaihteluiden yhteisvaikutuksesta, mutta uudellakin tiilikatolla voi olla rikkinäisiä tiiliä. Tiiliä on voinut rikkoa vaikka tuulella katolle paiskautunut oksa. Mitä useammin katto tarkastetaan, sitä nopeammin kaikkiin mahdollisiin korjaustarpeisiin voidaan puuttua. Me tarkastamme ja korjaamme kaikki katot palahuopakatoista konesaumakattoihin. Saat luotettavaa katonkorjauspalvelua rakennuksen sijainnista, käyttötarkoituksesta tai katon koosta riippumatta. Meillä riittää resursseja isojenkin taloyhtiöiden kattokorjauksiin, joten tilaa vaikka kerrostalon aluskatteen uusiminen tai rivitalon kattovuodon korjaus. Palvelemme tasokkaasti myös yksityisasiakkaita näiden omakotitalojen, kesämökkien ja piharakennusten kattokorjauksissa.

Etelä-Suomen kaikki katon korjaukset samalta kattofirmalta

Katon läpivientien vuotokorjaukset ovat kaikista yleisimpiä kattokorjauksia. Ajan kanssa läpivientien tiivisteet kuluvat ja haurastuvat, eivätkä ne enää pidä vettä niin hyvin kuin aikaisemmin. Uusimalla tiivisteet voidaan estää se, että katto vuotaa piipun tai antennin juuresta. Jos kattoikkuna, kattoluukku tai muu kattoläpivienti on jo alkanut vuotaa, tulemme viipymättä tiivistämään katon, korjaamaan aluskatteen ja tekemään tarvittavat yläpohjan korjaustyöt (esimerkiksi lahojen puuosien uusimisen ja märkien villojen vaihdon). Jos laho- ja homevauriot ovat erittäin pahoja tai kyseessä on jo hyvin vanha katto, tarjoamme katon uusimista. Muussa tapauksessa etsimme ensisijaisesti parhaat tavat katon osittaiseen korjaamiseen.

Me korjaamme parhaalla ammattityöllä katot koko Etelä-Suomen alueella. Ota siis yhteyttä, oli kattosi kotipaikka sitten Helsinki, Hämeenlinna, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Mäntsälä, Ruokolahti tai Ypäjä.