Katon korjaus Loimaa

Katon korjaus Loimaalla voi johtua mitä erilaisimmista asioista – joskus on kyse siitä, että kattoa ei ole huollettu, mutta joskus on kyse yksinkertaisesti ajan hampaasta. Toisinaan lumi tai myrsky riepottelevat taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattoa. Monet katonkorjaukset ovat torjuttavissa, jos omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattoa huolletaan oikeaoppisesti, sillä kattohuollot lisäävät katon rasituksensietokykyä. Kattomaalauksista, kattopesuista ja muista kattohuolloista huolimatta katto alkaa ikääntyä jossain vaiheessa. Tiilikaton korjaustarpeet lisääntyvät katon lähestyessä seitsemänkymmentävuotispäiviään, sillä rikkinäisiä tiiliä alkaa olla yhä enemmän. Peltikatto ruostuu ja vuotaa yhä useammin palveltuaan 50 vuotta. Meidän huopakattoihin perehtyneet ammattilaisemme saavat huopakaton kestämään jopa 40 vuotta, mutta sitten huopa- tai palahuopakaton korjaustarpeet lisääntyvät niin paljon, että katto on paras uusia. Loimaan lisäksi palvelemme myös Huittisissa, Humppilassa, Koski Tl:ssä, Marttilassa, Oripäässä, Punkalaitumella, Pöytyällä, Somerolla, Säkylässä ja Ypäjällä.

Kuten sanottua, joskus kattovuodon korjaus tai muu katonpaikkaus johtuu tuulesta tai katolle sataneesta lumesta. Tuuli voi repiä huopavuotia, irrottaa kattopellit tai kattotiilet tai peräti kaataa katon päälle puun. Lumi saattaa repiä lumiesteet, aurinkopaneelit, kattotikkaat tai muut kattotarvikkeet irti katosta, eikä jäljellä jää kuin reikä. Katto kannattaa korjata heti, jotta yläpohjarakenteet eivät pääse kastumaan – näin vältytään lahovaurioiden kunnostamiselta ja märkien eristeiden vaihtamiselta.

Myös aluskatteen korjaus kannattaa aina teettää aikailematta, sillä katto voi alkaa vuotaa täysin varoittamatta (esimerkiksi juuri myrskyn tekemien tuhojen takia). Jos aluskate on kunnossa, ei vesikaton läpi vuotava vesi pääse tekemisiin kattorakenteiden kanssa. Aluskate helpottaa myös esimerkiksi vuotavan läpiviennin korjaamista. Kattoikkuna tai esimerkiksi kattoluukku voi alkaa vuotaa, jos lumi painaa läpivientiä tai sen tiivisteet pääsevät haurastuneet. Vesi voi päästä katon alle myös antennin tai piipun juuresta, joten muista tarkastaa kaikkien läpivientien tiivisteet joka kevät ja syksy.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loimaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loimaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Loimaan alueella!