Katon korjaus Punkalaidun

Jos katossa on reikiä, irvistäviä saumoja tai esimerkiksi ruostevaurioita, ota yhteyttä meihin päin ja tilaa katon korjaus Punkalaitumelle. Katon ikä ja katon vauriot ratkaisevat sen, kannattaako tehdä katonkorjaus vai onko parempi purkaa ja uusia katto. Kattoreiät ja huonokuntoiset saumat ovat useimmiten korjattavissa täsmäpaikkauksilla. Kattoa ei siis tarvitse purkaa ja uusia, vaan katonpaikkaus riittää. Jos katossa on enemmänkin ruostevaurioita, voi olla, että katon osittainen tai kokonainen uusiminen on paras ratkaisu. Myös silloin tarjoamme kattoremonttia, jos katon korjaus tulisi maksamaan suurin piirtein saman verran kuin kattoremontti, tai jos korjattava katto on mineriittikatto. Mineriittikattoja ei lain mukaan saa enää korjata, vaan ne on aika purkaa ja korvata jollain muulla katemateriaalilla.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on mielestämme erittäin mukavaa ja palkitsevaa, sillä bitumikatto pysyy luotettavan tiiviinä jopa 40 vuotta, kun se säännöllisesti huolletaan ja kun kaikki pikkuvauriotkin laitetaan heti kuntoon. Huopakatto on tyylikäs katto, mitä on helppo työstää, ja se sopii melkein mihin tahansa rakennukseen. Korjaamme taidokkaasti myös tiilikatot ja peltikatot sekä niiden aluskatteen. Tiili- ja peltikatot voivat alkaa vuotaa eri vaiheissa elinkaartaan, mutta aluskate ehkäisee katon vesivahingon estämällä kattorakenteita ja yläpohjan eristeitä kastumasta. Yläpohjaan syntyvien kosteusvaurioiden korjaaminen voi olla kallista, sillä lahot puuosat ja märät, ehjä jo homeiset eristeet joudutaan uusimaan. Asennuttamalla ja korjauttamalla aluskatteen selviät helpommalla mahdollisten kattovuotojen korjaamisesta!

Läpiviennit voivat alkaa vuotaa myös bitumikatoilla, samoin kattoon irronneista kattotarvikkeista (kuten lumiesteistä ja kattotikkaista) syntyneet reiät. Tällaisiakin kattovuotoja voi ehkäistä tarkastamalla omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon kahdesti vuodessa. Tällöin tutkitaan yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katon kaikkien yksityiskohtien kunto siltä varalta, että piipun juuri, antennin juuri, kattoluukku tai kattoikkuna vuotaa (tai uhkaa vuotaa). Samalla tutkitaan muun muassa se, tarvitseeko kattovarusteiden kiinnikkeitä kiristää. Ota yhteyttä kattotarkastusten tai katon korjausurakoiden tiimoilta myöskin Huittisissa, Humppilassa, Loimaalla, Urjalassa ja Sastamalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Punkalaitumella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Punkalaitumella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Punkalaitumen alueella!