Katon korjaus Oulu

Arpapeleissä ratkaisee tuuri, mutta katon korjaus Oulussa kannattaa tilata kattofirmalta, minkä menestys perustuu onnettaren sijaan taitoon. Kattokorjaus-palvelu on päässyt todistamaan kyntensä lukuisissa huopakaton ja palahuopakaton korjausurakoissa, mutta kokemusta ja koulutusta löytyy myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaamiseen. Olemme timanttisia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun, vaikka kyseessä olisi poikkeuksellisen huonossa kunnossa oleva katto tai jokin harvinaisempi katto (kuten kuparikatto).

Katonkorjaus alkaa sillä, että otat yhteyttä ja pyydät tarjouksen omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon korjaamisesta. Tulemme paikan päälle tutustumaan kattoosi ja laskemaan katonpaikkaukselle hintaa. Jos katto on kovin vanha tai sen kunnostamiseen menisi runsaasti rahaa, otamme kannattavuuslaskelmissamme huomioon myös kattoremontin. Ei ole järkevää laittaa suuria summia taloyhtiön katon korjaamiseen, jos katonkorjaus pidentäisi katon ikää vain muutamalla vuodella. Taloudellisesti kannattavinta on tuolloin purkaa ja uusia katto. Uusi katto kestää taas (katemateriaalista riippuen) 30–70 vuotta, ja ensimmäiset vuodet se on käytännössä huoltovapaa. Kattovuodon korjauksia ja märkien eristeiden vaihtoja, aluskatteen korjauksia tai rikkinäisten tiilten vaihtoja ei tarvita pitkiin aikoihin.

Lumi tai myrsky voi rikkoa uudenkin katon. Lumen paino voi saada piipun tai antennin juuren, kattoikkunan, kattoluukun tai jonkin muun kattoläpiviennin vuotamaan. Myös jiirit ja saumat voivat alkaa vuotaa lumen painon alla. Kun lumi valuu keväällä alas katolta, voivat lumiesteet ja esimerkiksi lapetikkaat irrota sen mukaan. Kattoon jäävät reiät on korjattava pian, jotta kosteus ei pääsisi katon alle. Myrsky voi repiä irti piipunhatun, kattopeltejä, peltilistoja tai jopa koko pelti- tai huopakaton.   

Me korjaamme niin uudet kuin vanhatkin katot, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon korjaamisesta. Oulun lisäksi Kattokorjaus-palvelu toimii myös Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella, Pudasjärvellä, Tyrnävällä ja Utajärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Oulussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Oulussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Oulun alueella!