Katon korjaus Seinäjoki

Katon korjaaminen Seinäjoella ei johda kiristyviin hermoihin, venyvään aikatauluun ja paisuvaan budjettiin, jos asialla on Kattokorjaus-palvelu. Tule asiakkaaksemme, niin saat huomata, että katonkorjaus suoritetaan todella asiantuntevasti ja ripeästi. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon korjaamisesta annetaan kiinteä urakkatarjous jo ennen urakan aloittamista, ja se pitää sisällään kaiken aina loppusiivoukseen asti. Taloyhtiön katon kunnostaminen ei ole sen mutkikkaampaa kuin kotitalouksienkaan katonpaikkaukset, sillä muuta ei tarvita kuin yhteydenotto meihin päin.

Se, tarvitseeko yläpohjan rakenteita uusia tai korjata, vaikuttaa paljon katon korjauksen hintaan. Jos yläpohjassa on paljon lahoa ja hometta, voi kattoremontti osoittautua parhaaksi vaihtoehdoksi. Oikopäätä emme kattoremonttia tarjoa, vaan ensin tulemme paikan päälle kattoa tutkimaan ja eri korjausvaihtoehtoja punnitsemaan. Tietotaitomme on huippuluokkaa aina, mutta varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjauksen suhteen. Loppuunkuluneelta vaikuttava parikymppinen huopakatto voi olla pelastettavissa tiivistämällä reiät ja vahvistamalla nurkat, sekä tekemällä katon pinnoituksen. Reikiä voi aiheuttaa esimerkiksi lumi, mikä voi kiskoa lumiesteet, viemärintuuletusputket, lapetikkaat ja muut kattotarvikkeet irti katosta. Kattotarvikkeiden kiinnikkeet kannattaakin tarkastaa usein siltä varalta, että ne olisi syytä kiristää. Puolivuosittaiseen kattotarkastukseen kuuluu myös läpivientien tarkastaminen vuotojen tai vesivuodon uhkien varalta. Piipun juuresta alkanut kattovuoto on melko yleinen asia, mutta kattovuodon korjaus voi olla seurausta myös antennin juuren, kattoikkunan tai kattoluukun vuotamisesta.

Korjaamme kaikki katot myös Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella, Alavudella, Virroilla, Kihniössä, Ilmajoella, Kurikassa ja Isossakyrössä. Ota yhteyttä, olipa kyseessä tiilikaton tai peltikaton korjaus, aluskatteen uusiminen tai vaikkapa vuotavien rännien paikkaus. Panostamme yhtä lailla niin isoihin kuin pieniinkin katonkorjausoperaatioihin. Pienimuotoinen täsmäpaikkaus voi olla vaikkapa yhden rikkinäisen kattotiilen vaihto, kun taas tuulen irrottama peltikatto edellyttää isompaa katonkorjausurakkaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Seinäjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Seinäjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Seinäjoen alueella!