Katon korjaus Jämijärvi

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon korjaus Jämijärvellä sujuu nyt helpommin kuin koskaan ennen, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me teemme kaikenlaiset katonkorjaukset avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken katonpaikkaukseen liittyvän asiakkaan puolesta – aina loppusiivoukseen asti.

On monia syitä sille, miksi taloyhtiön tai pientalon kattoa pitää korjata. Huopakaton korjaus voi olla seurausta kovasta myrskystä. Kova tuuli voi repiä kattotarvikkeita irti, ja jos jokin katon sauma repsottaa, voi tuuli päästä vuotien alle. Oikein kovalla myrskyllä jokin puu saattaa kaatua katon päälle. Älä kuitenkaan huoli: Kattokorjaus-palvelu on huopakattokorjausten ja palahuopakaton korjaamisen asiantuntija, ja saa katon pian taas kuntoon.

Meiltä Jämijärvellä myös lumi- ja jäävauriokorjaukset

Peltikaton korjaustarpeet voivat liittyä esimerkiksi lumen ja jään aiheuttamiin ongelmiin. Jää on voinut rikkoa katon saumoja, tai alas valuva lumi on voinut repiä lapetikkaat tai lumiesteet irti katosta. Katteeseen syntyneet reiät on pian korjattava, jottei katon alle pääse vettä.

Tiilikaton korjauskin voi liittyä lumi- tai myrskyvaurioihin, mutta yhtä hyvin kyse voi olla vanhoista rakenteista. Vanhat kattotiilet murenevat ja haurastuvat pakkasrapautumisen takia. Aluskatteen asennus ja korjaus ehkäisee katon alapuolisia osia kastumasta, vaikka katto vuotaisi jonkin haljenneen kattotiilen kohdalta.

Ajan syömistä rakenteista on usein kyse silloinkin, kun jokin katon läpivienti vuotaa. Niin antennin juuri, kattoikkuna, piipun juuri kuin kattoluukkukin voivat alkaa vuotaa vettä katon alle. Mitä pikemmin tilaat kattovuodon korjauksen, sitä varmemmin vältyt ison mittakaavan yläpohjan korjaustöiltä. Pitkään jatkuva kosteus voi aiheuttaa laho- ja homevaurioita, joten joka talon katto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa uusien huolto- tai paikkaustarpeiden varalta. Kaikenlaiset katonkorjaukset saat Kattokorjaus-palvelulta! Jämijärven lisäksi palvelemme myös Ikaalisissa, Kankaanpäässä ja Parkanossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jämijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jämijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jämijärven alueella!