Katon korjaus Kustavi

Jos katon korjaus Kustavissa toistuu liian usein, on kyseessä joko hyvin vanha katto – tai kattoa ei ole huollettu säännöllisesti oman huolto-ohjelman mukaan. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin saat kuulla, miten katon kanssa kannattaisi toimia. Katonkorjauksia voidaan vähentää monilla eri tavoilla.

Huopakatot ja palahuopakatot kaikkine korjaustarpeineen ovat meille varsin tuttuja. Katonpaikkaus bitumikatolla johtuu usein katteen kuivumisesta tai katolla rehottavista sammaleista. Sammaleentuhokäsittely ja katon pinnoitus auttavat huopakattoa pysymään hyvässä kunnossa jopa neljän vuosikymmenen ajan. Peltikaton korjaus voi johtua muun muassa tuulesta tai ruosteesta. Myrskyvahinkoja ehkäistään tarkastamalla kattopeltien kiinnitykset usein, ja ruostevauriot vähenevät kattoa maalaamalla. Tiilikaton omistajat tietävät, että katolta löytyy rikkinäisiä tiiliä varsinkin keväisin. Puhdistetulla katolla kasvaa vähemmän sammaleita, mitkä pahentavat tiilien jäätymisvaurioita. Vanhojen tiilien pinnoittaminen vähentää sekin tiilien halkeilemista, sillä pinnoite estää tiiliä imemästä sisäänsä vettä.

Läpivientivuodot ovat yleisiä kaikkien omakotitalojen, kerrostalojen, kesämökkien, rivitalojen ja muiden rakennusten katoilla. Piipun tai antennin juuresta voi alkaa vuotaa vettä, jos tiivisteet hapertuvat. Myös kattoikkuna ja kattoluukku ovat tavallisia paikkoja kattovuodolle. Koska lumi tai myrsky voivat saada hyvin huolletun katonkin vuotamaan, kannattaa aluskatteen kuntoon kiinnittää huomiota. Jos aluskate ei ole sellaisessa kunnossa, että se pystyisi suojaamaan yläpohjarakenteita kosteudelta, tulee se korjata. Jos aluskate ei ole ehjä, riittää pienempikin kattoreikä siihen, että katon alapuoliset rakenteet ja eristevillat kastuvat. Eristeet on tietenkin uusittava, samoin lahon vaurioittamat puurakenteet.

Ota yhteyttä Kustavissa, kun kattosi on korjaustarpeessa

Palvelemme kotitalouksia ja taloyhtiöitä paitsi Kustavissa, myös Brändössä, Paraisilla, Naantalissa, Taivassalossa sekä Uudessakaupungissa. Ota yhteyttä heti, jos talon katossa on jotain korjattavaa, niin kiirehdimme paikalle kattoa tiivistämään tai kattovuotoa korjaamaan! Kilauta myös silloin, jos lumi tai tuuli veti kattovarusteet (kuten kattotikkaat ja lumiesteet) irti katosta, ja katon alle uhkaa päästä vettä kattoon jääneistä rei’istä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kustavissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kustavissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kustavin alueella!