Katon korjaus Iitti

Katon korjaus Iitissä liittyy usein katon läpivienteihin. Läpiviennit voivat alkaa vuotaa, ja jos vuotavaa piipun tai antennin juurta ei pian korjata, voi kosteus päästä katon alapuolisiin rakenteisiin. Kattovuodon korjaamisen yhteydessä on tällaisessa tilanteessa luultavasti vaihdettava yläpohjan eristeitä. Puurakenteet alkavat lahota kastuttuaan, ja ne on uusittava. Jotta vuotava kattoikkuna, kattoluukku tai muu katon läpivienti ei aiheuttaisi kallista katonkorjausta, kannattaa kaikki katon läpiviennit kuntotarkastaa kahdesti vuodessa. Itse asiassa, koko taloyhtiön tai pientalon katto on hyvä tarkastaa usein, jotta tarvittavat katonpaikkaukset osattaisiin tehdä ajoissa.

Kattoläpivientejä ei kannata jättää asentamatta kattovuotojen pelossa. Kun teetät uusien läpivientien asennuksen, tiivistämisen ja eristämisen meillä, ne toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun läpiviennit ja aluskate vielä tarkastetaan usein, ei yläpohjan korjaustöitä ole näköpiirissä. Aluskate suojaa katon rakenteita kosteudelta silloinkin, jos katto vuotaa harjapeltien kohdalta tai jostain kattoon tulleesta reikiä. Reikiä voi syntyä vaikka silloin, jos lumi repii tikkaat ja lumiesteet irti katosta tullessaan vauhdilla alas katolta. Aluskate on syytä korjata heti, jos siinä havaitaan reikiä tai kuluneita kohtia, sillä vain ehjä aluskate estää katon vesivahingot ja laho- sekä homevauriot.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on asia, missä Kattokorjaus-palvelu on luottokumppanisi. Pitkän kokemuksemme ansiosta suoriudumme kaikista huopakattotöistä kerrassaan kiitettävin arvosanoin. Huopakaton elinkaarta voidaan jatkaa jopa nelikymppiseksi asti, kun sitä huolletaan säännöllisesti, ja kun kaikki pikkuviat laitetaan saman tien kuntoon.

Korjaamme ja paikkaamme myös peltikatot sekä tiilikatot. Peltikaton korjaustarpeet voivat liittyä ruostevaurioihin tai kattopeltien irtoamiseen, kun taas tiilikatolle voidaan joutua vaihtamaan ehjiä tiiliä. Olipa kyseessä kerrostalon, rivitalon, omakotitalon tai kesämökin katto, ja sijaitsipa se Iitissä, Heinolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lapinjärvellä tai Orimattilassa, tilaa meiltä sen korjaus!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Iitissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Iitissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Iitin alueella!