Katon korjaus Satakunta

Ymmärrämme, että yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille on tärkeää, että katon korjaus Satakunnassa etenee mahdollisimman kivuttomasti. Siksi teemme katonkorjaukset kilpailukykyisin hinnoin ja täyden palvelun pakettina, joten asiakkaan ei tarvitse osallistua katonpaikkauksen mihinkään vaiheeseen. Ota yhteyttä, niin me otamme vetovastuun koko urakasta tehden jopa loppusiivouksenkin. Korjaamme kaikki katot ympäri Satakuntaa, eli niin Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Honkajoella, Huittisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kokemäellä, Merikarviassa, Nakkilassa, Pomarkussa, Porissa, Raumalla, Siikaisissa, Säkylässä kuin Ulvilassakin.

Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon kunnostus alkaa siitä, että tulemme paikan päälle katon kunto tutkimaan. Riippuu katon iästä ja sen kärsimistä vaurioista, miten se on paras korjata. Joissain tilanteissa suosittelemme kokonaista tai osittaista kattoremonttia. Esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto nopeasti tilattuna on helppo toteuttaa, eikä kattoremonttia tarvita. Jos katon alle on jo päässyt kosteutta ja yläpohjasta löytyy paljon korjattavaa, on kattoremontti otettava huomioon kannattavinta katonkorjaustapaa pohdittaessa.

Olemme omistautuneet varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseen. Huopakatolla voi olla reikiä, irvistäviä saumoja, ilmakuplia tai esimerkiksi vuotavia läpivientejä. Reiästä voidaan syyttää esimerkiksi sammaleita tai lunta, mikä on kiskonut tikkaat ja lumiesteet mukaansa katolta pudotessaan. Sammal voi myös avata saumat. Ilmakuplia syntyy, kun kernikerrosten väliin pääsee kosteutta, ja piipun juuri alkaa vuotaa vanhojen tiivisteiden haurastumisen takia. Kattoikkuna, kattoluukku tai esimerkiksi antennin juuri voi alkaa vuotaa myös lumen painon rasittamana.

Korjaamme myös peltikatot, tiilikatot ja niiden aluskatteet. Vain varttikattoja emme korjaa, sillä laki on sen kieltänyt. Peltikatollakin voi olla reikiä tai vuotavia läpivientejä, tai ehkä tuuli on irrottanut osan kattopelleistä. Tiilikatto saattaa vaatia esimerkiksi kattovuodon korjaamista, mutta ehjän aluskatteen ja nopeasti tilatun katonkorjauksen ansiosta laho- tai homevaurioita ei ehdi syntyä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Satakunnassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Satakunnassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Satakunnan alueella!