Katon korjaus Joensuu

Vuotaako katto – ota pian yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, ja tilaa katon korjaus Joensuuhun! Kattovuodon korjauksen ohella palvelemme kaikissa muissakin katonkorjauksissa. Korjaamme myrskyvauriot, vääntyneet rännit, irvistävät saumat ja ruostevauriot. Jos lumi repi lumiesteet tai esimerkiksi lapetikkaat irti katosta, paikkaamme syntyneet reiät ja kiinnitämme kattovarusteet takaisin paikoilleen. Korjaamme myös aluskatteen ja yläpohjaan mahdollisesti syntyneet laho- tai homevauriot. Jos aluskate on ehjä, ei yläpohjassa tarvita korjaustöitä, vaikka katto vuotaisi kattoluukun tai esimerkiksi harjatiilen kohdalta. Kaiken lisäksi aluskate ehkäisee kondenssivesivahinkoja. Aluskatteen korjaamisen merkitystä ei siis voida vähätellä.

Olipa kyseessä taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin katto, alkaa katonpaikkaus samoista askelista. Ensimmäinen askel on se, että asiakas ottaa yhteyttä meihin ja pyytää tarjouksen rivitalon, kerrostalon tai vaikkapa piharakennuksen katon korjaamisesta. Tämän jälkeen tulemme arvioimaan katon kuntoa ja laskemaan hintaa huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton korjaamiselle. Vanhat mineriittikatot on lain perusteella pakko purkaa, sillä niitä ei enää saa uusia.

Mitä nuorempi katto on kyseessä, sitä varmemmin se voidaan kunnostaa suorittamalla katon osittainen korjaus. Jos katolla on jo ikää tai katon kunto on erittäin huono, on aika harkita joko osittaista tai täydellistä kattoremonttia. Erityisen paljon pidämme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamisesta, ja meillä onkin pitkä ja kunniakas historia huopakattotöistä. Huopakatto toimii jopa 40 vuotta, kun se pidetään puhtaana, ja kun se pinnoitetaan kertaalleen. Satunnaiset sauma- tai läpivientivuodot on helppo korjata, jos korjaustyöt tilataan pikaisesti. Kattoikkuna tai esimerkiksi piipun tai antennin juuri voi alkaa vuotaa katemateriaalista riippumatta. Tiilikatoilla tarvitaan läpivientivuotojen korjaamisen ohella myös rikkinäisten tiilien uusimista, ja peltikaton omistajalla voi olla tarvetta esimerkiksi irronneiden kattopeltien ja peltilistojen kiinnittämiselle (tai uusimiselle). Saat nämä kaikki kattokorjaukset ja paljon muuta meiltä niin Joensuussa, Ilomantsissa, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Rääkkylässä kuin Tohmajärvelläkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!