Katon korjaus Kouvola

Katon korjaus Kouvolassa ei vaadi muuta kuin yhteydenoton Kattokorjaus-palveluun. Me korjaamme kesämökkien, omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen katot, ja asiantuntemuksemme ansiosta olemme oikea luottokumppani kaikille taloyhtiölle ja yksityisasiakkaille näiden katonkorjauksiin. Katonpaikkausta tarvitaan joskus myös täysin uusilla katoilla, sillä myrsky ja lumi voivat aiheuttaa kattoon reikiä, naarmuja sun muita korjaustarpeita. Esimerkiksi lumiesteet tai lapetikkaat voivat irrota katosta, kun ulkona puhaltaa kova tuuli – tai kun lumi lähtee keväällä valumaan alas katolta.

Mitä vanhempi katto, sitä enemmän sitä pitää korjata tai paikata. Lopulta katto pitää uusia. Esimerkiksi 40-vuotias huopakatto on jo uusimiskunnossa, vaikka se olisi ollut huopakattoammattilaistemme hellässä huomassa. Anna meidän uusia katto, niin kattovuotojen korjauksista ei tarvitse huolehtia pitkään aikaan!

Oli kattosi vanha tai uusi, voi se tarvita korjausta Kouvolassa

Osaamme antaa parhaat vinkit kattoreikien ja muiden katon vaurioiden ehkäisyyn. Esimerkiksi huopakattoja ja palahuopakattoja on korjattava vähemmän, jos sammalet poistetaan katolta usein. Peltikaton korjaustarpeita voi vähentää maalaamalla katon heti, kun vanha maalipinnoite alkaa hilseillä – näin torjutaan ruostetta ja ruostevaurioita. Rikkinäisten tiilien vaihtotarvetta voi vähentää esimerkiksi pinnoittamalla tiilikaton, jotta tiilien huokosiin ei enää pääsisi vettä. Jäätymisvauriot ovat tyypillinen syy tiilien halkeamiselle.

Olipa katon materiaali mikä hyvänsä, läpivientien kuntoa kannattaa seurata siltä varalta, että jokin läpivienti vuotaa tai uhkaa vuotaa. Piipun juuresta, antennin juuresta tai kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta alkava kattovuoto ei välttämättä kastele katon alapuolisia osia. Jos aluskate on kunnossa, eivät puurakenteet tai eristeet kastu, ja yläpohjan korjaustarpeet jäävät toteutumatta. Aluskatteen asentaminen ja korjaaminen säästää paljolta.

Ota yhteyttä ja tilaa kattovuodon korjaus, kattoreikien paikkaus tai muu tarvitsemasi katonkorjaus. Palvelemme myös Haminassa, Heinolassa, Iitissä, Kotkassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Mäntyharjulla, Pyhtäällä sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kouvolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kouvolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kouvolan alueella!