Katon korjaus Pohjois-Pohjanmaa

Olipa tarvetta oman rakennuksen tai taloyhtiön katon korjaukselle Pohjois-Pohjanmaalla, kannattaa ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Näin saat katonkorjauksen nopeasti, ammattitaitoisesti ja kilpailukykyisellä hinnalla. Katonpaikkaus saa omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai kerrostalon jälleen suojaan säiltä. Jos tarve tehdä kattovuodon korjaus on havaittu liian myöhään tai lumi tai myrsky on rikkonut kattoa poikkeuksellisen pahasti, saatamme tarjota kattoremonttia. Myös silloin saatat kuulla tarjouksen kattoremontista, jos katolle on ehtinyt kertyä jo runsaasti ikää. Esimerkiksi huopakaton elinkaari on noin 40 vuoden pituinen, vaikka katto olisi maan mainioiden huopakattoammattilaistemme vastuulla. Noin nelikymppisen huopakaton tai palahuopakaton korjaamiseen ei kannata investoida suuri summia, sillä ikäloput rakenteet eivät tule missään tapauksessa kestämään kauaa. Uusi katto on huomattavasti kustannustehokkaampi ratkaisu.

Jos katolla on vielä edessään runsaasti käyttövuosia ja katon vauriot ovat korjattavissa kattoremonttia edullisemmin, laskemme hyvän tarjouksen huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton osittaiselle korjaukselle. Pieniä ja yksinkertaisia katon täsmäpaikkauksia ovat esimerkiksi rikkinäisten tiilen vaihto, lumen katosta irrottamien kattotikkaiden tai lumiesteiden tekemien reikien paikkaus, sauman tiivistys ja läpivientivuodon korjaus. Piipun juuri tai kattoluukku voi alkaa vuotaa millä katolla tahansa. Myös antennin juuresta tai kattoikkunan kohdalta alkavat kattovuodot ovat suhteellisen tavallisia.

Isompia kattokorjauksia ovat muun muassa aluskatteen korjaus, yläpohjan laho- ja homevaurioiden korjaus sekä lumen painon alla notkolle painuneen katon korjaus. Aluskatteen korjaus tarkoittaa käytännössä aina tarvetta purkaa katto, vaihtaa aluskate kokonaan tai osittain ja asentaa katto takaisin. Tähän kannattaa kuitenkin ryhtyä, sillä kunnollinen aluskate estää laho- ja homevauriot silloinkin, kun katto vuotaa. Ota yhteyttä kaikenlaisten ja kaikenkokoisten kattokorjausten tiimoilta Alavieskassa, Haapajärvellä, Haapavedellä, Hailuodossa, Iissä, Kalajoella, Kempeleessä, Kuusamossa, Kärsämäellä, Limingassa, Lumijoella, Merijärvellä, Muhoksella, Nivalassa, Oulaisissa, Oulussa, Pudasjärvellä, Pyhäjoella, Pyhännällä, Raahessa, Reisjärvellä, Sievissä, Siikajoella, Siikalatvalla, Taivalkoskella, Tyrnävällä, Utajärvellä, Vaalassa ja Ylivieskassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Pohjanmaan alueella!