Katon korjaus Padasjoki

Kun haluat, että katon korjaus Padasjoella tapahtuu mahdollisimman pian ja erinomaisella ammattitaidolla, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Etkö halua maksaa katonkorjauksesta liikaa? No sepäs sattui, sillä emme mekään halua veloittaa katonpaikkauksista kohtuuttomasti. Ota yhteyttä, niin tulemme arvioimaan sinun tai taloyhtiönne katon kuntoa, ja laskemaan kilpailukykyistä tarjousta sen korjaamiselle avaimet käteen -pakettina. Palvelemme myös Asikkalassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Kuhmoisissa, Pälkäneellä ja Sysmässä.

Jos katto vuotaa tai katossa on vasta reikiä tai muita vaurioita, pitää se korjata mahdollisimman pian. Myös vanha katto pitää kunnostaa viipymättä, sillä jos katto ei ole täysin tiivis, pääsee katon alle kosteutta. Kosteus voi saada aikaan pahaa jälkeä katon alla. Yläpohjan korjaukset nostavat viimein aloitettavan katon korjauksen tai kattoremontin hintaa, joten kaikkiin katon kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin on hyvä reagoida välittömästi. Olet aina kartalla omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon kunnosta, kun tarkastutat sen kahdesti vuodessa. Myös vanhan katon kuntoa kannattaa seurata, jotta katon alle ei pääse syntymään laho- tai homevaurioita.

Riippuu katon iästä, kuinka paljon sen korjaamiseen kannattaa investoida, ja missä vaiheessa on parasta ratkaista katon ongelmat kertaheitolla ja uusia koko katto. Huopakattojen edullisia täsmäkorjauksia, joista meillä on vuosien kokemus, ovat esimerkiksi läpivientivuotojen korjaukset ja saumojen tiivistykset. Tällainen huopakaton tai palahuopakaton korjaus on edullinen tehdä, mutta jos katto on elinkaarensa päässä (eli noin 40 vuotta), ei isompiin korjausurakoihin kannata ryhtyä. Peltikaton reiät kannattaa korjata ensimmäiset 50 vuotta, ja tiilikatto saadaan kestämään noin 70 vuotta uusimalla rikkinäiset tiilet ja korjaamalla tarvittaessa myös aluskate.

Läpivientivuoto voi tarkoittaa vuotavaa piipun tai antennin juurta, kattoikkunaa tai kattoluukkua. Ehjän aluskatteen ansiosta tällaiset vuodot eivät johda katon vesivahinkoon ja kattoremonttiin. Kattovuotojen korjaustarpeita vähentää se, että läpivientien tiivisteet tarkastetaan usein ja uusitaan tarvittaessa. Myös kattotikkaiden, lumiesteiden ja muiden kattotarvikkeiden kiinnikkeet kannattaa tutkia usein, jotta katto ei reikiintyisi lumen repiessä kattotarvikkeet irti katosta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Padasjoella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Padasjoella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Padasjoen alueella!