Katon korjaus Ruovesi

On helppo löytää syitä sille, miksi katon korjaus Ruovedellä kannattaa tilata juuri meidän kauttamme. Syy numero yksi on tietenkin aukoton ammattitaitomme. Osaamme korjata kaikenlaiset katot, emme vain huopakattoja ja palahuopakattoja (missä olemme kieltämättä hioutuneet timanttisiksi ammattilaisiksi). Olipa kyseessä huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto, tulet saamaan kerrassaan erinomaista palvelua kaikkien katonkorjausten suhteen. Katonpaikkaus onnistuu kaiken lisäksi hyvällä hinnalla. Olemme hyvin maltillisia laskiessamme tarjousta yksityisasiakkaalle tai taloyhtiölle, joten katto tulee kuntoon ilman kohtuuttomia kustannuksia. Kolmas syy on se, että pystymme korjaamaan katot Ruovedellä ja sen naapurikunnissa Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä, Tampereella, Virroilla ja Ylöjärvellä nopeallakin varoitusajalla. Tämä on erityisen tärkeää silloin, jos on kyse kattovuodon korjauksesta – tai jos tuuli on vienyt koko katon mennessään.

Neljäs syy tilata omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaus meiltä on se, että kerromme samalla tavoista katon pitämiseksi paremmassa kunnossa. Jos kattoa kannattaisi jotenkin huoltaa tai sitä olisi korjattava jotenkin muuten, mainitsemme tästä asiakkaalle. Esimerkiksi palahuopakattoa ja huopakattoa tarvitsee korjata vähemmän, kun sammalet poistetaan katon saumoja avaamasta, ja kun katto suojataan auringolta huopakattopinnoitteen avulla.

Ruosteesta johtuvat korjaustarpeet voidaan estää maalaamalla peltikatto uudestaan. Tarvittaessa suosittelemme lisäkiinnityksiä tai vanhojen peltikattonaulojen vaihtoa kateruuveiksi, sillä näin rajuilma ei irrota kattopeltejä. Lumiesteiden ja kattotikkaiden kiinnikkeet kannattaa tarkastaa puolivuosittain (kuten koko katto), jotta niiden irtoaminen lumen mukaan voitaisiin estää kiristämällä kiinnikkeet. Kun katosta irtoaa jotain väkisin, syntyy kattoon reikiä, joista kosteus voi päästä katon alle aiheuttamaan yläpohjan korjaustarpeita. Aluskatteen korjaus on erittäin tarpeellinen pelti- tai tiilikaton korjaus, sillä aluskate pitää vuotovedet pois yläpohjasta. Tiilikaton yleisin korjaustarve on rikkinäisten tiilien vaihto, mutta tiilien pinnoittaminen vähentää niiden hajoamista. Piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku voivat alkaa vuotaa millä tahansa katolla, siksi niiden tiivisteiden kuntoa kannattaa pitää silmällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruovedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruovedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruoveden alueella!