Katon korjaus Toholampi

Kattokorjaus-palvelu on vastaus kaikenlaisiin katon korjauksiin Toholammilla, sillä kykenemme korjaamaan myös vakavammin vaurioituneen katon. Isoja katonkorjaustarpeita voivat aiheuttaa esimerkiksi lumi, poikkeuksellisen kova tuuli tai kattovuoto, mitä ei ole korjattu pian sen alkamisen jälkeen. Lumi voi painaa kesämökin katon notkolle, ja sen paino voi saada kevyemmällä tavalla rakennetun piharakennuksen katon sortumaan jopa kokonaan. Rivitalon katolta lumi saattaa repiä irti esimerkiksi ilmanvaihtohormeja, kattotikkaat tai lumiesteet, jolloin jäljelle jäävät pelkät reiät. Kerrostalon katolla voi käydä niin, että lumen paino saa kattoikkunan läpiviennin vuotamaan. Myös kattoluukun, antennin tai piipun läpivienti tai jokin muu läpivienti voi alkaa vuotaa talven mittaan. Vuotavien läpivientien paikkaukset ovat kuitenkin pieniä katonpaikkauksia verrattuna notkolle painuneen katon korjaamiseen, tai tuulen irrottaman omakotitalon katon korjaamiseen.

Kova tuuli voi irrottaa koko peltikaton, palahuopakaton tai huopakaton. Tiilikatto ei lähde tuulen mukaan, mutta tuulen paiskomat oksat voivat irrottaa kattotiiliä katosta. Jos aluskate on kunnossa, eli oikein asennettu ja tarvittaessa myös korjattu, ei kosteus pääse katon alle aiheuttamaan tarvetta yläpohjan korjauksille. Tiilikattokin voi vaurioitua myrkyssä vakavasti, jos tuuli pääsee kaatamaan jonkin pihapuun katon päälle. Tällaisen vaaran olemassa olon takia kaikki lahot puut kannattaa kaataa talon välittömästä läheisyydestä.

Teemme kattokorjauksia myös Toholammin naapurikunnissa eli Kannuksessa, Kokkolassa, Lestijärvellä ja Sievissä. Erityisen rakasta meille on huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen. Löydämme aina parhaat tavat bitumikaton korjaamiseen. Tarjoamme tarvittaessa myös sopivia kattohuoltoja, joiden avulla katto saadaan kestämään todella pitkään. Luota meihin myös tiilikattoja ja peltikattoja korjattaessa. Jos katto on kauttaaltaan haurastunut, suosittelemme joko kokonaista tai osittaista kattoremonttia. Ensin kuitenkin selvitämme sen, voidaanko katto saada kuntoon tekemällä katon osittainen korjaus.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Toholammella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Toholammella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Toholammen alueella!