Katon korjaus Helsinki

Katon korjaus Helsingissä on kiireellinen työ, vaikka kyseessä olisi pienenpieni kattoreikä. On täysin tapauskohtaista, millainen katon korjaus Helsinkiin kulloinkin tarvitaan. Jos taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin katossa esiintyy joitain puutteita tai vaurioita, ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle tutkimaan katon kuntoa ja selvittämään parasta tapaa sen korjaamiseksi. Kun tiedämme kattokokonaisuuden vaurioiden laadun, osaamme laskea katonkorjaukselle hyvän tarjouksen ja arvioida, kauanko katonpaikkaus kestää.

Katon korjaus Helsingissä – heti vaurioiden havaittua

Jos kyseessä on pitkään jatkunut kattovuoto, voi olla, että kattoremontti on parempi idea kuin kattovuodon korjaus. Pitkään jatkuneen kattovuodon takia ei riitä, että korjaamme pelkän vesikatteen, vaan meidän on korjattava myös aluskate, uusittava lahot puurakenteet ja vaihdettava märät eristeet uusiin. Jos katolla on jo ikää tai yläpohjan korjaustarpeet ovat mittavat, tulemme suosittelemaan katon purkamista ja uusimista.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa kerrostalon, rivitalon tai esimerkiksi piharakennuksen katossa olevat vauriot havaitaan, sitä edullisemmin ne ovat paikattavissa. Pienikin kattoreikä kannattaa tiivistää ajoissa. Katot kannattaakin tarkastaa kahdesti vuodessa siltä varalta, että katolla on rikkinäisiä tiiliä, tai että jonkin läpiviennin tiivisteet ovat haurastuneet, ja läpivienti vuotaa vettä katon alle. Tiivisteiden haurastuminen on yleinen syy sille, että piipun tai antennin juuri vuotaa, tai että kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta pääsee vettä katon alle. Kattovuotojen aiheuttamia vesivahinkoja voidaan ehkäistä ehjän aluskatteen avulla. Ota siis yhteyttä, jos kattosi aluskatteessa on jotain vikaa, ja pyydä tarjous sen uusimisesta. Katon kuntotarkastus auttaa ehkäisemään myös lumiesteiden tai vaikka tikkaiden irtoamisesta aiheutuneet kattoreiät, sillä tarkastuksen ansiosta kiinnikkeet osataan kiristää ajoissa, eikä lumi saa irrotettua kattotarvikkeita katosta.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille mieluisaa, sillä pidämme kovasti noista monikäyttöisistä, erittäin vesitiiviistä ja aina yhtä tyylikkäistä katoista. Ota yhteyttä myös silloin, jos tarvitset korjaajaa tiilikatolle tai peltikatolle. Toimimme Helsingin ohella myös Espoossa, Vantaalla ja Sipoossa.