Katon korjaus Pori

Katon korjaus Porissa ei jää tekijää vaille, kun otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me korjaamme kaikkien kotitalouksien ja taloyhtiöiden katot korkealaatuisesti ja mahdollisimman pian asiakkaan yhteydenoton jälkeen. Tarvittiinpa katonkorjausta omakotitaloon, rivitaloon, kesämökille tai kerrostaloon, saat parasta palvelua ottamalla yhteyttä meihin. Yhteydenoton perusteella voimme sopia kanssasi alkukatselmuksesta, minkä aikana katto alapuolisine rakenteineen tutkitaan perusteellisesti. Alkukatselmuksen jälkeen voimme esittää kiinteän urakkahinnan katonpaikkaukselle tai kattoremontille, jos se osoittautuu kannattavammaksi vaihtoehdoksi. Kattoremonttia kannattaa harkita vakavasti silloin, kun kattovuodon korjaus tai esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus maksaisi suurin piirtein saman verran kuin kattoremontti, mutta sillä ei saataisi pidennettyä katon elinkaarta montaakaan vuotta.

Kattoremonttia tarjoamme myös silloin, jos katto on elinkaarensa päässä. Kaikella on rajansa, ja huopakatoilla se on noin 40 vuotta. Vaikka olemmekin erityisen taitavia korjaamaan huopakatot ja palahuopakatot, emme voi tehdä ihmeitä. Nelikymppinen huopakatto on kauttaaltaan niin haurastunut, että se on paras uusia ennen, kuin sen läpi pääsee kosteutta aiheuttamaan mittavia korjaustarpeita yläpohjaan. Peltikatto selviää säännöllisten huoltojen ja tarpeen mukaan tilattujen peltikattokorjausten avulla viisikymppiseksi, ja tiilikatto kestää noin 70 vuotta, jos aluskate korjataan ja rikkinäiset tiilet uusitaan aina tarvittaessa.

Vuotaako kattoikkuna? Erilaiset läpivientivuodot ovat tyypillisiä ongelmia myös nuoremmilla katoilla, mutta onneksi piipunjuurivuodot ja muut läpivientien kohdalta alkavat kattovuodot eivät yleensä aiheuta sen kummempia ongelmia. Mikäli aluskate on ehjä, katon alapuoliset rakenteet eivät kastu, vaikka katto vuotaa vähän aikaa kattoluukun tai esimerkiksi antennin juuren kohdalta. Aluskate estää katon vesivahingon myös silloin, jos katto vuotaa harjapellin kohdalta, tai jos kattoon on syntynyt reikiä lumen kiskaistua kattotikkaat ja lumiesteet irti katosta. Tiesithän, että palvelemme myös Eurajoella, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Merikarvialla, Nakkilassa, Pomarkussa, Sastamalassa, Siikaisissa ja Ulvilassa?

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Porissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Porissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Porin alueella!