Katon korjaus Etelä-Pohjanmaa

Katon korjaus Etelä-Pohjanmaalla kannattaa tehdä, olipa kyseessä uudehko tai vanhempi katto. Katonkorjaus estää isommat vauriot, varsinkin, kun tilaat sen mahdollisimman nopeasti. Jos katonpaikkaus tilataan Katonkorjaus-palvelulta, saat sen tiimoilta erinomaisen asiantuntevaa palvelua, ja vieläpä hyvin kilpailukykyisin hinnoin.

Jos katto vuotaa, olemme apu lähelläsi. Katto voi vuotaa monesta eri syystä ja monesta eri kohdasta, vaikka antennin tai tuuletushormin juuresta. Aikanaan edessä oleva kattoremontti on sitten edullisempi, kun siihen ei liity ylimääräisiä yläpohjan korjaustöitä, kuten lahovaurioiden korjaamista. Vain silloin, jos katto on kovin iäkäs tai pahoin vaurioitunut, tarjoamme kattoremonttia katon korjaamisen sijaan.

Tiheät kattotarkastukset paljastavat katon korjaustarpeet pian niiden ilmestyttyä, eikä katon korjaus siinä tapauksessa kustanna paljoa. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vaatia saumojen tiivistämistä, kattoreikien paikkaamista tai vaikka vuotavan läpiviennin korjaamista. Peltikatolla saattaa olla ruosteeseen liittyviä korjaustarpeita, tai ehkä jokin peltilista on irronnut. Rikkinäisten tiilien vaihto on mitä tavallisin tiilikaton korjaus. Aluskatettakin voi olla tarve korjata. Aluskate estää kattorakenteita kastumasta, jos katto alkaisi vuotaa vaikka piipun juuresta tai kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Aluskatteen ansiosta katon rakenteet voivat pelastua vaikka katto hetken vuotaisikin ja katon korjaus onnistuu tällöin edullisemmin. Muista siis tarkastaa tai tarkastuttaa omakotitalon, kesämökin tai taloyhtiön katto sekä aluskate usein – näin estetään kerrostalojen, rivitalojen ja muiden kattojen kunnon romahtaminen!

Vanhat ja huonokuntoiset rakenteet aiheuttavat ongelmia katoilla, mutta vaurioita ja kattovuotoja saattaa syntyä myös katolla kävelyn, kasvustojen, kovan tuulen tai esimerkiksi painavan kattolumen vuoksi. Lumi saattaa saada katon vuotamaan, tai sen liikkeet voivat irrottaa katosta kattotarvikkeita, kuten kattotikkaat tai lumiesteet. Kattoon syntyy tuolloin reikiä ja muita vaurioita. Tällaisetkin vauriot tulevat kunnostettua, kun asialla on Katonkorjaus-palvelu. Korjaamme myös vuotavat rännit, vääntyneet piipunpellitykset ja lahonneet otsalaudat.

Katonkorjauspalvelumme ulottuu Etelä-Pohjanmaalla aina Alavudelta Isojoelle, Alajärveltä Teuvaan, Kauhajoelta Kauhavalle, Kuortaneelta, Lapualle ja Seinäjoelta Ähtäriin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Pohjanmaan alueella!