Katon korjaus Mäntyharju

Oman tai taloyhtiön katon korjausta Mäntyharjulla ei kannata jättää kenen tahansa käsiin – varsinkaan, kun Kattokorjaus-palvelulta saa asiantuntevaa palvelua kaikissa katonkorjauksissa. Teemme kaikki omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen katonpaikkaukset nopeasti ja varsin kilpailukykyisellä hinnalla, joten ota yhteyttä, ja anna meidän laittaa talon katto kuntoon!

Yhteydenottoa ei kannata suotta lykätä, sillä katto saadaan kuntoon sitä helpommin ja edullisemmin, mitä aikaisemmassa vaiheessa huopakattoa, tiilikattoa, peltikattoa tai palahuopakattoa päästään korjaamaan. Esimerkiksi kattovuodon korjauksesta on mahdollista selvitä yläpohjan korjaustöitä, jos vuotava läpivienti tai kattoon syntynyt reikä laitetaan pian kuntoon. Katon tarkastaminen puolen vuoden välein auttaa havaitsemaan kaikki katon kunnossa tapahtuneet muutokset ajoissa.

Meiltä on tilattu paljon huopakattojen ja palahuopakattojen korjauksia, joten olemme ehtineet hankkia varsin pitkän kokemuksen näistä katoista. Korjaamme luotettavasti ja laadukkaasti myös peltikatot (esimerkiksi niiden ruoste- tai myrskyvauriot) sekä tiilikatot (joilla saattaa olla rikkinäisiä tiiliä, mutta joiden aluskatekin saattaa vaatia tiivistämistä).

Lumi voi aiheuttaa monenlaisia tarpeita katon korjauksen suhteen. Lumi voi saada piipun juuren, kattoikkunan tai kattoluukun vuotamaan katon alle. Myös antennin juuresta saattaa alkaa vuotaa vettä. Lumen paino voi saada hallien ja maneesien katot romahtamaan. Asuinrakennuksen katto ei todennäköisesti romahda, mutta se voi painua luokalle. Kun lumi lähtee keväällä valumaan katolta alas, saattaa se irrottaa kattotikkaat ja vaikka lumiesteet mukaansa. Kattokorjaus-palvelu korjaa nopeasti ja luotettavasti myös lumen tekemät vahingot, ja apua saa myös tuulen tekemien tuhojen kunnostamiseen. Joskus riittää, että piipunhattu käydään kiinnittämässä takaisin paikoilleen, kun taas joskus tarvitaan katon päälle kaatuneen puun aiheuttamien tuhojen korjaamista. Vaikka kyseessä olisi isompikin katonkorjaus tai kattoremontti, muista meidät – myös Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntyharjulla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntyharjulla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mäntyharjun alueella!