Katon korjaus Pohjois-Suomi

Taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat saavat hoidettua katon korjauksen Pohjois-Suomessa helposti, kun he tilaavat katonkorjauksen meiltä! Katonpaikkaus tehdään aina avaimet käteen -periaatteella, ja tietysti mitä parhaimmalla hinnalla. Teemme niin tiilikattojen kattovuotojen korjaukset, painuneen peltikaton korjauksen kuin palahuopakaton ja huopakaton reikien korjaukset. Jotta mikään lumen irrottamien lapetikkaiden tai lumiesteiden jälkeensä jättämä reikä, vuotava läpivienti (esimerkiksi vuotava kattoikkuna, kattoluukku, piipun juuri tai antennin juuri) tai ruostevaurio ei ehtisi vaikuttaa kattokokonaisuuden kuntoon merkittävämmin, on katto hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Näin ruostevauriot, kattoreiät ja läpiviennin kohdalta alkaneet kattovuodot saadaan korjattua mahdollisimman pian, eivätkö yläpohjan rakenteet ehdi kastua. Niin kauan kuin aluskate on ehjä, on toivoa siitä, ettei kattokorjaukseen tarvitse yhdistää yläpohjan korjaustöitä (kuten lahovaurioiden korjaamista tai märkien eristeiden vaihtoa). Aluskatteen korjausta voikin syystä pitää yhtenä tärkeimmistä kattokorjauksista, onhan satunnaisten kattovuotojen korjaaminen sen ansiosta paljon helpompaa ja huokeampaa. Mikä tahansa katto voi päästää hieman vettä alleen, siksi aluskate ylipäätään on olemassa.

Kattokorjaus-palvelu suorittaa erinomaisella ammattitaidolla kaikki omakotitalojen, kerrostalojen, kesämökkien, rivitalojen ja esimerkiksi varastorakennuksien kattopaikkaukset, mutta erityisen paljon pidämme huopakattojen korjauksesta. Huopakatto on mainio katto, sillä se on kokonaiskustannuksiltaan edullinen, hiljainen, joustava, helposti työstettävä ja todella tiivis. Huopakattoon vuosikymmenten varrella syntyneet pikkureiät saa kuntoon esimerkiksi liimaamalla paikkapalan niiden päälle. Peltikaton reiät korjataan usein vaihtamalla kyseinen kattopelti uuteen, aivan kuten tiilikatonkin reiät korjataan suorittamalla rikkinäisen kattotiilen vaihto.

Ota yhteyttä katon korjaamisen tiimoilta kaikkialla Lapissa, esimerkiksi Inarissa, Kemissä, Kittilässä, Rovaniemellä, Sodankylässä tai Torniossa. Palvelemme myös Kainuussa (esimerkiksi Kajaanissa, Kuhmossa ja Suomussalmella) sekä Pohjois-Pohjanmaalla, kuten Haapajärvellä, Kalajoella, Kuusamossa, Oulussa, Raahessa ja Taivalkoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Suomen alueella!