Katon korjaus Naantali

Katon korjaus Naantalissa vaatii koko lailla asiantuntemusta ja kokemusta, joten katonpaikkausta ei kannata jättää kenen tahansa käsiin. Kaikeksi onneksi Naantalissa ja Naantalin naapurikunnissa Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa ja Turussa on helppoa löytää ammattitaitoinen, mutta kohtuuhintainen tekijä kaikille katonkorjauksille. Kattokorjaus-palvelu korjaa luotettavasti kaikkien omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen katot, ja mikä parasta, katon korjausta ei tarvitse odotella kauaa. Tiedämme, miten tärkeää taloyhtiön tai pientalon katto on saada kuntoon, joten emme viivyttele suotta. Mitä pikemmin kattovuoto korjataan, sitä varmemmin vältytään katon vesivahingolta ja yläpohjan korjauksilta, mitkä nostaisivat katon kunnostuksen hintaa.

Kattokorjaus-palvelu tunnetaan erityisesti huopakattojen ja palahuopakattojen korjaajana, mutta osaamme korjata kerrassaan erinomaisella tavalla myös tiilikatot ja peltikatot. Huopakaton korjaus liittyy usein kattoon ilmestyneiden reikien, halkeamien tai ilmakuplien paikkaamiseen. Reikiä voi tehdä kattoon esimerkiksi sammal, mutta kyse voi olla myös lumen katosta irrottamista lumiesteistä tai kattotikkaista.

Ruoste voi rei’ittää peltikaton, joten sitä kannattaa maalata silloin tällöin. Peltikatolla olevat korjaustarpeet voivat liittyä myös myrskyvaurioihin, sillä kova tuuli voi irrottaa kattopeltejä – tai jopa koko katon. Kun puhutaan tiilikaton korjaustarpeista, tulee haljenneiden tiilien vaihto ehkä ensimmäisenä mieleen, mutta tarvetta voi olla myös aluskatteen korjaamiselle tai vuotavien läpivientien tiivistämiselle. Kattovuodon korjaus liittyy usein vuotavaan piipun juureen tai vuotavaan kattoikkunaan. Myös kattoluukku tai piipun juuri voivat alkaa vuotaa sateella.

Joskus kattovuodosta ei selviäkään vesi- ja aluskatteen korjaamisella sekä yläpohjan korjaustöillä. Jos vauriot ovat pahanlaatuisia tai katolla on jo niin paljon ikää, ettei sitä kannata korjata kovin kalliisti, suosittelemme kattoremonttia. Uusi katto ratkaisee kattopulmat kertaheitolla. Uusi katto on pitkään lähes huoltovapaa ja erittäin tiivis, joten kattoremonttia ei kannata missään nimessä pelätä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Naantalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Naantalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Naantalin alueella!