Katon korjaus Turku

Korjaamme Turussa taidokkaasti niin pienet ongelmat kuin myös pahasti vaurioituneet katot. Useimmiten katon korjaus on hoidettavissa helposti, eli tekemällä rikkinäisen tiilen vaihtamisen kaltainen katonpaikkaus. Toisinaan taas tarvitaan laajempialaista katon korjausta. Isompi katonkorjausurakka voi olla esimerkiksi kattovuodon ja katon vesivahingon korjaus. Jotta kosteus ei pääsisi vaurioittamaan katon alla olevia rakenteita ja kastelemaan yläpohjan eristeitä, kannattaa vuotavat läpiviennit ja muut pienemmät viat korjata aina viipymättä. Myös aluskatteen kuntoa kannattaa seurata, jotta se osattaisiin tarvittaessa uusia tai korjata. Aluskatteen ansiosta vuotavan piipun juuren, kattoikkunan, kattoluukun, antennin juuren tai muun vuotavan kohdan korjaamisen yhteydessä ei tarvitse vaihtaa märkiä eristeitä tai uusia lahoja kattorakenteita.

Myös lumen paino tai kovaa puhaltava myrskytuuli voivat rikkoa omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon. Lumi on voinut pyyhkäistä lumiesteet, kattotikkaat tai esimerkiksi aurinkopaneelit alas katolta, mikä on jättänyt kattoon reikiä. Isompaa katon korjaamista tarvitaan, jos lumen paino on saanut katon painumaan notkolle, irrottanut kattotarvikkeita piipunhatusta räystäskouruihin. Isommat korjaustarpeet syntyvät siitä, jos tuuli kaataa puun peltikatolle, tai tempaisee bitumikaton mukaansa.

Katon korjaus Turussa ja lähialueella

Tarvitsitpa isoa tai pientä katonkorjausurakkaa, aloita ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Kunnostamme ja tarvittaessa uusimme kaikki yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden katot myös Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa. Ennen kuin tarjoamme kattoremonttia, otamme selvää kaikista muista tavoista katon korjaamiseen – siksi tulemme käymään paikan päällä ja mittailemaan kattoa omin silmin. Olemme varsin hyviä keksimään tapoja huopakaton tai palahuopakaton korjaamiseen, sillä bitumikatot ja niiden kunnostustarpeet ja -tavat ovat meille tuttuja pitkältä ajalta. Huopakatto voidaan korjata esimerkiksi liimaamalla reiän päälle paikkapala. Peltikatot ja tiilikatot korjataan yhtä timanttisella ammattitaidolla, esimerkiksi uusimalla ruosteiset kattopellit tai tiivistämällä vuotava sauma.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Turussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Turussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Turun alueella!