Katon korjaus Sulkava

Kattokorjaus-palvelu on varma valinta kaikenlaisiin katon korjauksiin Sulkavalla ja sen naapurikunnissa Juvalla, Puumalassa, Rantasalmella, Ruokolahdella ja Savonlinnassa. Ota yhteyttä, olipa kyseessä kattovuoto taloyhtiön katolla, lumen painon alla notkolle painunut piharakennuksen katto tai tuotantolaitoksen kattovuodon korjaus. Tartumme innolla varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustöihin, sillä meillä on vahva tunneside bitumikattoihin. Tästä huolimatta korjaamme kaikki tiilikatot ja peltikatot mitä asiantuntevimmin ja huolellisimmin ottein.

Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katonkorjaus on yleisesti ottaen sitä huokeampaa, mitä aikaisemmassa vaiheessa katonpaikkaus tilataan. Siksi katon kunto kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta kaikkiin muutoksiin, poikkeamiin ja muihin ongelmiin voitaisiin puuttua ajoissa. Rikkinäiset tiilet kannattaa vaihtaa mitä pikimmin, jotta katon alle ei pääsisi kosteutta. Kattotarkastuksen aikana huomaamme vuotavat läpiviennit tai sen, että piipun tai antennin juuren, kattoluukun tai esimerkiksi kattoikkunan tiivisteet ovat haurastuneet (mikä kasvattaa kattovuodon riskiä). Katolla liikkuessamme tarkastamme myös sen, pitääkö lumiesteiden tai esimerkiksi kattotikkaiden kiinnikkeitä kiristää, jotta lumi ei repisi niitä mukaansa rei’ittäen samalla kattoa.

Perusteellisin kattotarkastus ulottuu myös katon alle, mistä käsin näemme, jos aluskatetta on tarve korjata. Aluskatteen korjaus on mitä tärkein tiili- tai peltikaton korjaus, sillä nämä katot alkavat vuotaa herkemmin kuin huopakatot. Aluskate antaa anteeksi pieniä puutteita katon tiiviydessä, sillä se ohjaa vuotovedet pois kattorakenteiden luota, kunnes katto ehditään paikata. Liian kauaa kattovuodon korjausta ei kuitenkaan kannata lykätä, sillä pitkäaikainen kosteus (ja varsinkin seisova vesi) haurastuttaa aluskatteenkin. Katon alla selviävät myös yläpohjan rakenteiden kunnostustarpeet, myös sellaiset, missä on kyse kondenssivedestä. Tiili- ja peltikaton alle voi tiivistyä kondenssivettä rakennuksen sisältä nousevasta kosteudesta, jos katto ei tuuletu järin tehokkaasti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Sulkavalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Sulkavalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Sulkavan alueella!