Katon korjaus Vihti

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattovuodon korjaus tai muu katon korjaus Vihdissä onnistuu parhaiten, kun asialla ovat ammattitaitoiset ja työnsä vakavasti suhtautuvat ammattilaiset. Kun etsit tällaisia ammattilaisia omiin tai taloyhtiön kattotöihin, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Vaikka palvelemmekin varsin tasokkaasti, emme veloita katonkorjauksista huikeita summia. Katto tulee kerralla kuntoon ja kustannuksetkin pysyvät kurissa – mikäs sen parempaa!

Tilaa kaikki katonpaikkaukset rikkinäisten tiilien vaihtamisesta katon alta löytyneiden lahovaurioiden kunnostamiseen meiltä. Voit luottaa siihen, että huomaamme kaikki sellaisetkin kohdat katossa, mitkä eivät vielä aiheuta ongelmia, mutta voivat irrota tai esimerkiksi alkaa vuotaa hetkenä minä hyvänsä. Ehkä olet tilannut meidät kunnostamaan vuotavaa piipun juurta, mutta tulemme kuitenkin tarkastamaan myös muut läpiviennit (esimerkiksi antennin juuren, kattoikkunan ja kattoluukun) siltä varalta, että ne vuotaisivat. Mainitsemme myös siitä, jos läpiviennit tai saumat pitäisi tiivistää jo etukäteen vuotojen ehkäisemiseksi. Tällaista kattavaa ja kokonaisvaltaista kattopalvelua saatte meiltä myös Karkkilassa, Lopella, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Espoossa, Kirkkonummella, Siuntiossa ja Lohjalla.

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on meille erityisen läheistä ja mieluista, ja siksi olemme kehittyneet siinä alan huippuosaajiksi. Luota meihin aina, kun tarvitset huopakaton paikkaamista tai esimerkiksi huonokuntoisen vuodan uusimista. Reikiä synnyttää muun muassa sammal, siksi sammalet kannattaa poistaa katolta. Syy voi löytyä myös lumen mukana katolta pudonneista lumiesteistä ja kattotikkaista, joten kattotarvikkeiden kiinnitykset kannattaa tarkastaa.

Kattokorjaus-palvelu on nappivalinta myös peltikattojen, konesaumakattojen ja tiilikattojen korjaamiseen, mikä voi tarkoittaa esimerkiksi aluskatteen korjaamista, rikkinäisten tiilien vaihtoa tai kattopeltien kiinnittämistä takaisin kattoon. Ehjä aluskate estää tehokkaasti kaikki sellaiset yläpohjan korjaustarpeet, joita katon alle vuotava tai siellä vedeksi tiivistyvä kosteus voisi aiheuttaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vihdissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vihdissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vihdin alueella!