Katon korjaus Sipoo

Katon korjaus Sipoossa onnistuu yhden ja saman kattofirman kautta, olipa kyse rikkinäisten tiilien vaihtamisesta, peltikaton osittaisesta vaihtamisesta tai vaikkapa lumen irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden jälkeensä jättämien reikien paikkaamisesta. Korjaamme niin tasakatot kuin aumakatotkin, eikä silläkään ole väliä, onko kyseessä yksityisasiakkaan vaiko taloyhtiön katto. Ota yhteyttä ja kysy kilpailukykyinen tarjous omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katonkorjauksesta! Teemme katonpaikkaukset myös Sipoon naapurikunnissa Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa sekä Mäntsälässä.

Se, miten kattovuoto tai jokin muu katto-ongelma korjataan, selvitetään paikan päällä tehtävän arviointikäynnin aikana. Alkukatselmus ratkaisee myös katon korjauksen hinnan. Olemme kiinnostuneita korjaamaan varsinkin huopakatot ja palahuopakatot, sillä haluamme todistaa, että tällaisetkin katot saa oikein huollettuina ja ajallaan korjattuina kestämään jopa 40 vuotta. Huopakaton korjaus voi tarkoittaa vaikkapa vuotamaan herenneen läpiviennin korjaamista. Piipun juuri, antennin juuri, kattoikkuna tai vaikkapa kattoluukku saattaa vuotaa millä tahansa katolla, eikä kattovuoto katso katon ikääkään. Lumi voi saada hiljattainkin asennetun läpiviennin vuotamaan.

Kattovuoto ei aina johda tarpeeseen korjata yläpohjan rakenteita tai uusia eristevilloja. Mikäli aluskate on tarpeen vaatiessa korjattu, voidaan vuotava tiilikatto tai peltikatto korjata hyvin helposti. Aluskatteen korjaustarpeet selviävät ajoissa, kun katto tarkastetaan joka kevät ja syksy. Samalla tarkastetaan vesikatteen ehjyys, kaikkien läpivientien kunto ja se, pitääkö kattovarusteiden kiinnityksiä kiristää. Kattotarkastuksen ansiosta peltikaton ruostevauriot osataan korjata ajallaan ja tiilikatolla mahdollisesti olevat hajonneet tiilet saadaan vaihdettua ennen, kuin kosteus löytää tiensä katon alle. Jos katon vauriot ovat pahoja tai katolla alkaa olla jo ikää, voi kattoremontti osoittautua kannattavimmaksi vaihtoehdoksi. Kattoremontti voidaan joskus tehdä myös osittain, mikä tarkoittaa pelkkien kattotiilien tai -peltien uusimista.