Katon korjaus Pirkanmaa

Kun katto vuotaa, tilaa katon korjaus Pirkanmaalle meiltä. Ota yhteyttä myös tarvitessasi aluskatteen korjausta, räystäsalueen korjauksia tai vaikka jiirien tiivistystä. Katonkorjaus on erikoisalaamme, ja vaikka meillä onkin töissä paljon huopakaton ja palahuopakaton korjauksen ammattilaisia, korjaamme yhtä taidokkaasti myös tiilikatot ja peltikatot. Tiedämme, että katonpaikkaus pitää tehdä mahdollisimman nopeasti, jotta kosteus ei ehtisi päästä katon alle kattorakenteita tuhoamaan. Jotta asiakkaan tai taloyhtiön ei tarvitsisi korjauttaa yläpohjan rakenteita ja vaihdattaa märkiä eristeitä, tulemme tekemään kattovuodon korjausta niin pian kuin mahdollista. Emme viivyttele katon kunnostamista silloinkaan, kun kyse on vasta auenneesta saumasta, kattoreiästä tai jostain muuta ongelmallisesta kohdasta, mikä saattaisi saada aikaan kattovuodon.

Olipa kyseessä omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto, se saattaa alkaa vuotaa läpivienneistään. Piipun juuri on melko tavallinen paikka paikallistaa ja paikata kattovuoto. Piipun juuren ohella myös antennin juuri, kattoikkuna tai kattoluukku saattavat alkaa vuotaa. Jos aluskate on ehjä, voidaan vähän aikaa vuotanut läpivienti kunnostaa ilman, että katonpaikkaukseen liittyy kosteusvaurioiden korjaamista yläpohjassa.

Lumi koettelee tiilikattoja, peltikattoja ja huopakattoja. Myös pakkanen aiheuttaa ongelmia. Kevättarkastus kannattaa tehdä heti, kun talon katolla ei enää ole lunta, sillä näin kaikki pakkasrapautumisen takia hajonneet kattotiilet osataan vaihtaa ajoissa. Näin voidaan myös tiivistää jok’ikinen vuotava sauma tai jiiri huopakatolla, tai paikkamaalata peltikattoon jäästä syntyneet naarmut. Peltikatto voi alkaa ruostua mistä tahansa naarmusta, joten naarmujen paikkamaalaaminen on hyvä tapa välttää ruostevauriot ja ruostevaurioiden korjaaminen peltikatolla. Lumi on myös saattanut repiä ilmanvaihtohormit, kattotikkaat ja lumiesteet irti katosta, ja aiheuttaa siten paikattavia reikiä.

Mitä korjattavaa katollasi onkaan, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Palvelemme kaikkialla Pirkanmaalla eli Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Juupajoella, Kangasalla, Kihniössä, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Parkanossa, Pirkkalassa, Punkalaitumella, Pälkäneellä, Ruovedellä, Sastamalassa, Tampereella, Urjalassa, Valkeakoskella, Vesilahdella, Virroilla sekä Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkanmaan alueella!