Katon korjaus Pöytyä

Katon korjausta Pöytyällä ei kannata pitkittää, eikä sitä myöskään kannata teettää kenellä tahansa. Ota kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katon korjauksen tiimoilta yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin varmistat sen, että saat parasta palvelua koko projektin ajan. Taloyhtiön katonkorjauksesta tai oman rakennuksen katonpaikkauksesta ei kuitenkaan saa saman tien tarjousta. Tahdomme nähdä katon omin silmin, ennen kuin annamme kiinteän ja kilpailukykyisen tarjouksen katon kunnostamisesta avaimet käteen -pakettina. Paikan päällä käytyämme osaamme suunnitella katon korjaamisen jo etukäteen, joten urakan toteutus sujuu kitkatta ja ilman ylimääräisiä tuumaustaukoja. 

Kattokorjaus-palvelu tunnetaan huopakattojen korjaamiseen perehtyneenä kattofirmana, mutta huopakattojen ja palahuopakattojen lisäksi korjaamme myös peltikatot ja tiilikatot kerrassaan mestarillisella otteella. Katon uusiminen on meille vasta viimeinen vaihtoehto. Ennen sitä selvitämme, voidaanko huopakatto korjata tiivistämällä jiirit ja vuotavat läpiviennit, tai saadaanko palahuopakatto kuntoon liimaamalla irronneet paanut paikoilleen. Peltikatto voi olla korjattavissa paikkaamalla siihen syntyneet reiät, esimerkiksi ruosteen tai lumen katosta irrottamien tikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamat. Tiilikatto pitää uusia vasta seitsemänkymppisenä: tätä ennen katon tiiviys voidaan taata esimerkiksi korjaamalla aluskate tai vaihtamalla hajonneet tiilet uusiin.

Kattovuodon korjaus on tyypillinen kattokorjaus. Ensin katto sääsuojataan, sitten kattovuoto paikallistetaan ja kaikki vauriot arvioidaan. Jos kosteus ei ole aiheuttanut mittavia korjaustarpeita yläpohjassa, katto voidaan saada kuntoon tekemällä katon osittainen korjaus. Kattovuodossa on usein kyse vuotamaan ruvenneista läpivienneistä, esimerkiksi piipun juuresta tai kattoikkunasta. Myös kattoluukun ja esimerkiksi antennin juuren kuntoa kannattaa seurata kattovuotojen varalta. Jos tiivisteet uusitaan ajoissa, voidaan kattovuodoilta läpivientien kohdalta välttyä täysin. Kattokorjaus-palvelu on luottokumppanisi katon korjauksissa myös Aurassa, Eurassa, Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Marttilassa, Mynämäellä, Oripäässä ja Säkylässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pöytyällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pöytyällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pöytyän alueella!