Katon korjaus Vesilahti

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon korjaus Vesilahdella kaipaa aina ammattitaitoisia ja työnsä vakavasti ottavia ammattilaisia. Tällaiset ammattilaiset kaikkiin omiin tai taloyhtiön kattotöihin löydät Kattokorjaus-palvelun kautta. Palvelemme tasokkaasti, mutta kohtuuhintaisesti, joten kaikki katonkorjaukset rikkinäisten tiilien vaihtamisesta kattovuodon korjaamiseen ja lahovaurioiden kunnostamiseen kannattaa teettää meillä. Pidämme silmämme auki katolla liikkuessamme, joten bongaamme kaikki sellaisetkin läpiviennit tai muut kohdat katossa, mitkä eivät vielä vuoda, mutta mitkä uhkaavat alkaa vuotaa hetkenä minä hyvänsä. Piipun juuri on hyvin tyypillinen paikka vesivuodolle, mutta voi käydä niinkin, että katto vuotaa (tai uhkaa vuotaa) antennin juuresta tai kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta. Jos tiivisteet vaihdetaan ajoissa, vältytään kattovuodolta, mikä voisi johtaa katon vesivahinkoon ja erilaisiin yläpohjan rakenteiden korjaustarpeisiin. Saat tasokasta ja kattavaa katonpaikkauspalvelua meiltä myös Akaassa, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa, Sastamalassa ja Urjalassa.

Erityisen mieluista meille on huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen, ja olemmekin kehittyneet siinä alan huippuammattilaisiksi. Huopakaton paikkaaminen tapahtuu yksinkertaisimmillaan massaamalla katossa oleva reikä umpeen, tai liimaamalla paikkapala. Reiän takana voi olla lumi, mikä on valunut alas katolta ja repinyt mukaansa lumiesteet tai esimerkiksi kattotikkaat.

Osoitamme aukotonta ja ajantasaista ammattitaitoa myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaustöissä. Peltikatto saattaa vaatia vaikkapa aluskatteen korjaamista. Aluskate estää kattorakenteita kastumasta, jos katto vuotaa vaikkapa harjapellin kohdalta. Samalla nykyaikaiset aluskatteet tehostavat yläpohjan tuulettumista. Jos tuuletus ei hoidu asianmukaisesti, voivat kattorakenteet lahota samaan tapaan kuin katon vuotaessa.

Rikkinäisten tiilien vaihtoa tarvitaan sitä enemmän, mitä iäkkäämpi tiilikatto on kyseessä. Myös huoltojen laiminlyönti saattaa tiilet huonoon kuntoon. Mikäli aluskatteessa ei vielä ole mitään vikaa, voidaan tiilikatto ehkä kunnostaa osittaisen tiilikattoremontin avulla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vesilahdessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vesilahdessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vesilahden alueella!