Katon korjaus Raisio

Älä lykkää oman tai taloyhtiön katon korjausta Raisiossa, sillä ripeän toiminnan ansiosta katonkorjaus on mahdollista suorittaa ehkä jo siinä vaiheessa, kun vauriot koskettavat pelkkää vesikattoa. Jos lumen katosta irrottamien lumiesteiden ja kattotikkaiden jälkeensä jättämiä reikiä ei pian korjata, voi kosteus päästä yläpohjaan ja aiheuttaa sinne hankalammin korjattavia vaurioita. Katon vesivahinko on vaarana myös silloin, jos katolla on rikkinäisiä tiiliä, tai jos huopakaton saumat irvistävät. Ehkä katto vuotaa piipun juuresta tai kattoikkunan kohdalta? Jotta katon alapuoliset osat pysyisivät kuivina, tarkasta katto (myös kaikki läpiviennit antennin juuresta kattoluukkuun mahdollisten vuotojen varalta) usein. Näin katonpaikkaus voidaan toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti.

Kattokorjaus-palvelu korjaa kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katon kerralla kuntoon- ja avaimet käteen -periaatteiden mukaisesti. Olipa kyse vuotavien läpivientien tiivistämisestä, aluskatteen korjauksesta tai jostain isommasta myrskyvauriosta, riittää, että otat yhteyttä. Me hoidamme kaiken siitä eteenpäin, myös Raision naapurikunnissa eli Maskussa, Naantalissa, Ruskossa ja Turussa.

Huopakaton ja palahuopakaton korjaaminen on meille erityisen tuttua, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos tarvitset kattovuodon korjausta huopakatolla tai vaikka lahovaurioiden kunnostamista palahuopakaton alla. Takaamme, että saat laadukkaat ratkaisut katon kunnostamiseen. Jos kaikki muut vaihtoehdot ovat poissuljettavia, teemme tarjouksen katon uusimisesta. Korjaamme timanttisella ammattitaidolla myös peltikatot ja tiilikatot. Peltikaton paikkaus voi tarkoittaa ruostevaurioiden kunnostamista, ruostuneimpien kattopeltien uusimista, peltilistojen kiinnittämistä omille paikoilleen tai jotain kattotarvikkeisiin liittyvää korjausta (esimerkiksi rännien saumaamista). Tiilikaton rikkinäisten tiilien vaihto heti tarpeen tullen pitää kattorakenteet terveinä vuosikymmenestä toiseen. Sammaleenpoistokäsittelyjen ja katon pinnoittamisen avulla tiilien rapautumista ja halkeilemista voidaan tehokkaasti ehkäistä. Kerromme mielellämme lisää eri tavoista uusien vaurioiden ehkäisemiseen ja torjumiseen, joten ota yhteyttä myös ennakoivien kattokorjausten, kattotarkastusten ja kattohuoltojen tiimoilta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raisiossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raisiossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raision alueella!