Katon korjaus Ristijärvi

Saa parasta ja kokonaisvaltaisinta kattopalvelua, ja tilaa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaus Ristijärvelle meiltä. Kattokorjaus-palvelu ei vain suorita katonkorjausta, vaan pitää silmät auki katolla liikkuessaan. Näin ollen voimme tarpeen vaatiessa mainita muista katonpaikkaustarpeista tai suositella jotain kattohuoltoa, minkä avulla yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto pysyisi jatkossa paremmassa kunnossa.

Erityisen paljon tiedämme eri tavoista huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustarpeiden ehkäisemiseen. Saumoja on tiivistettävä vähemmän, jos sammalet poistetaan katolta heti, kun kasvustoja ilmestyy. Sinun ei tarvitse tilata meitä paikkaamaan lumen mukana irronneiden lumiesteiden ja kattotikkaiden jälkeensä jättämiä reikiä, jos kattovarusteiden kiinnitykset tarkastetaan kahdesti vuodessa. Huopakatolla ja palahuopakatolla esiintyy vähemmän vuotavia ja siksi pikaisesti korjattavia läpivientejä, jos puolivuosittainen kattotarkastus on niin perusteellinen, että se ulottuu piipun juuren, antennin juuren, kattoikkunan ja esimerkiksi kattoluukun tiivisteisiin asti. Tiivisteiden vaihto ajoissa ehkäisee monet kattovuodot ja kattovuotojen korjaukset (joihin saattaa liittyä yläpohjan korjauksia).

Luota meihin myös tiilikattojen ja peltikattojen korjauksissa, sekä antamissamme vinkeissä uusien vaurioiden ehkäisemiseen. Aluskatteen korjaus on yksi tärkeimmistä pelti- ja tiilikattojen korjauksista, sillä vain tiivis aluskate ehkäisee katon vesivahingon, jos katto vuotaa esimerkiksi harjatiilen tai harjapellin kohdalta. Tiili- ja peltikatotkin voivat vuotaa läpivienneistään tai saumoistaan, joten nämäkin katot kannattaa tarkastaa puolivuosittain. Tiilikaton tiilet pysyvät paremmassa kunnossa, jos katto pidetään puhtaana, ja se pinnoitetaan kertaalleen. Pinnoite tasoittaa tiilien pinnan ja estää vettä kulkeutumasta tiilen huokosiin. Peltikatolla on vähemmän korjattavia ruostevaurioita, jos se pidetään hyvässä maalissa. Lisäkiinnikkeet tai peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi estävät tuulta kiskomasta kattopeltejä irti.

Tarvitsipa katon täsmäpaikkausta, pahojen myrskyvaurioiden korjaamista tai vaikka katon osittaista vaihtoa, ota yhteyttä – myös Puolangalla, Hyrynsalmella, Kuhmossa, Sotkamossa ja Paltamossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ristijärvellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ristijärvellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ristijärven alueella!