Katon korjaus Luhanka

Katon on tarkoitus olla tiivis ja suojata rakennusta kosteudelta – jos näin ei ole, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa katon korjaus Luhangalle. Katonkorjaus saa katon jälleen tiiviiksi, joten katon vesivahingosta, hintavista yläpohjan korjauksista tai koko rakennuksen asuinkelpoisuuteen vaikuttavista homevaurioista ei tarvitse enää olla huolissaan. Jos katto on kovin pahasti vaurioitunut, ei katonpaikkaus ehkä auta – silloin suosittelemme kattoremonttia. Myös silloin, jos katolla alkaa jo olla ikää, on laskettava tarkoin, kannattaako kattoa enää korjata. Vaikka vuotava läpivienti tai kattoon tullut halkeama saataisiinkin tiivistettyä, emme voi antaa mitään takuita sille, etteikö vanha katto alkaisi vuotaa kohta uudestaan.

Kattokorjaus-palvelu tuntee kaikki erilaiset katot ja osaa siten tarjota kattavaa katonkorjauspalvelua kaikille omakotitalojen tai kesämökkien omistajille, tai taloyhtiöille. Luhangan lisäksi pistämme mökkien, kerrostalojen, rivitalojen ja muiden rakennusten katot kuntoon myös Hartolassa, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kuhmoisissa sekä Sysmässä. Huopakattojen reikien, vuotojen ja muiden ongelmien korjaamisesta meillä on huiman pitkä kokemus, joten varsinkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt kannattaa ilman muuta teettää meillä. Vaikka olemmekin saaneet kunnostaa paljon erilaisia huopakattoja, on meillä runsain mitoin kokemusta myös peltikattojen ja tiilikattojen korjaamisesta.

Huopa- ja palahuopakattojen vaurioitumista voi vähentää pinnoittamalla katon uudestaan, sillä se saa vanhankin katon taas elastiseksi ja rasituksensietokykyiseksi. Koska peltikaton korjauksen syy on usein ruosteessa, on hyvä idea maalata kattoa ja estää sitä siten ruostumasta. Olipa kyseessä peltikatto tai tiilikatto, on aluskatteen korjaus erittäin tärkeä kattotyö. Valitettavasti kaikkia kattovuotojen korjauksia ei voida estää ennalta, vaan esimerkiksi myrsky saattaa rikkoa katon äkkiarvaamatta. Ehjä aluskate estää vuotovesiä kastelemasta yläpohjarakenteita, joten kattovuodon – esimerkiksi vuotavan läpiviennin – korjaaminen onnistuu helpommin ja edullisemmin. Piipun juuresta ja muista läpivienneistä alkunsa saavia kattovuotoja voi estää tarkastamalla kattoikkunan, kattoluukun ja niin piipun kuin esimerkiksi antennin juuren tiivisteet usein. Samalla kannattaa luoda silmäys kattotarvikkeisiin, jotta lumi tai tuuli ei saisi aiheutettua reikiä kattoon kiskomalla lumiesteet tai lapetikkaat irti katosta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Luhangassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Luhangassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Luhangan alueella!