Katon korjaus Savitaipale

Katon korjaamisen Savitaipaleella ei tarvitse kuluttaa aikaa, hermoja tai suuria summia rahaa, jos asialla on oikea katonkorjauspalvelu. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, joka on kehittänyt toimintansa erittäin kustannustehokkaaksi ja asiakasystävälliseksi. Katonkorjaus etenee sujuvasti alusta loppuun, kun tilaat sen meiltä! Kilpailukykyiseen hintaamme sisältyy kaikki aina loppusiivoukseen asti, ja kaupan päälle saatat saada hyviä vinkkejä katon elinkaaren pidentämiseen ja erilaisten vaurioiden ennaltaehkäisemiseen.

Katonpaikkaus alkaa sillä, että tulemme paikan päälle tutkimaan kerrostalon, kesämökin, rivitalon tai omakotitalon katon kunnon. Tämän tarkastuksen perusteella voimme laskea kiinteän urakkahinnan kattovuodon korjaamiselle, aluskatteen uusimiselle tai esimerkiksi lumen mukana irronneiden kattotikkaiden ja lumiesteiden aiheuttamien reikien paikkaamiselle. Hinnassa ovat mukana mahdolliset uusittavat materiaalit, ympäristön suojaaminen ja esimerkiksi loppusiivous. Asiakas voi lähteä siksi aikaa vaikka lomamatkalle, ja tapaa palatessaan jälleen ehjän ja tiiviin katon. Näin helppoa ja kivutonta on taloyhtiöidenkin katon kunnostus – myös Kouvolassa, Lemillä, Luumäellä, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Puumalassa ja Taipalsaaressa, sillä toimimme myös näissä kunnissa.

Olemme omistautuneet etenkin huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseen. Vuotavien läpivientien korjaaminen on melko tavallinen huopakaton korjaus, ja tarvitaan sitä muillakin katoilla. Esimerkiksi lumen paino voi saada antennin juuren, kattoikkunan, kattoluukun tai esimerkiksi piipun juuren vuotamaan.

Peltikatolla voidaan tarvita ruosteen tekemien reikien paikkausta, peltilistojen uusimista tai vaikka aluskatteen korjaamista. Tiilikatonkin aluskatetta voidaan joutua uusimaan tai tiivistämään. Jos aluskatetta ei korjattaisi, se ei pystyisi estämään yläpohjan kosteusvaurioita ja niiden korjaustarpeita, jos katto alkaisi vuotaa – tai kun rakennuksen sisältä nousee vesihöyryä. Vesihöyrystä tiivistyy kondenssivettä varsinkin kevättalvisin, kun ulko- ja sisälämpötilat eroavat eniten toisistaan. Rikkinäisten tiilien vaihto ja pientenkin kattovuotojen korjaus kannattaa silti tehdä ajoissa, sillä varsinkin seisova vesi voi rikkoa aluskatteenkin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Savitaipaleella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Savitaipaleella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Savitaipaleen alueella!