Katon korjaus Kerava

Tilaa taloyhtiön tai pientalon katon korjaus Keravalla Kattokorjaus-palvelulta, niin sinun ei tarvitse maksaa siitä itseäsi kipeäksi. Vaikka kyseessä olisi isomman mittakaavan kattovuodon korjaus, teemme sen sellaisella hinnalla, mikä ammattitaidolla kunnostetusta katosta kannattaakin maksaa. Kilpailukykyiset hinnat, aukoton ammattitaito ja aito halu palvella asiakasta ovat Kattokorjaus-palvelun ehdottomat vahvuudet. Ota siis yhteyttä, ja tilaa katonkorjaus meiltä joko Keravalle, Vantaalle, Tuusulaan tai Sipooseen!

Katonpaikkaus onnistuu erityisen edullisesti, kun omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon katto korjataan heti uusien vaurioiden ilmestyttyä. Asiaa auttaa se, että katto tarkastetaan kahdesti vuodessa. Perusteellinen kattotarkastus ulottuu myös katon alle. Ehkä yläpohjassa on jotain korjattavaa? Onko eristeissä tai kattorakenteissa kosteutta, entä onko aluskate ehjä? Märät eristeet pitää vaihtaa homevaurioiden ehkäisemiseksi, ja kattorakenteet tulee kunnostaa, jotta niihin ei ilmaantuisi lahoa. Aluskate on korjattava mitä pikimmin, jotta katon vesivahingoilta voitaisiin jatkossa säästyä. Aina ei tarvita kattovuodon korjausta, vaikka yläpohjassa olisikin kosteutta: kyse voi olla myös kondenssivedestä, mitä estetään esimerkiksi tehostamalla välikaton ilmanvaihtoa.

Huopakattoammattilaisiltamme saat parhaat ratkaisut kaikkien huopakattojen ja palahuopakattojen korjaamiseksi. Huopakatto saattaa tarvita vaikka kattoreikien paikkaamista. Reikä saattaa syntyä esimerkiksi siitä, että lumi tempaisee kattotikkaat tai lumiesteet mukaansa. Joskus katteeseen syntyy halkeamia kuivumisen takia – tätä voidaan estää pinnoittamalla huopakatto uudestaan.

Ammattitaidolla korjattuun kattoon kannattaa panostaa

Kauttamme tavoitat myös luotettavat tiili- ja peltikattoammattilaiset. Tiilikatolla tarvitaan usein rikkinäisten tiilien uusimista, mutta myös läpivientivuodot ovat melko yleisiä. Kattoikkuna, kattoluukku, piipun juuri tai antennin juuri saattaa alkaa vuotaa myös peltikatolla. Peltikaton korjaus voi liittyä myös irronneiden kattopeltien tai peltilistojen uusimiseen. Kattopeltejä rikkoo toisinaan myös ruoste. Jos tilanne on paha, suosittelemme peltikaton osittaista vaihtoa tai kattoremonttia.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keravalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keravalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!