Katon korjaus Puolanka

Ruostevauriot, vuotavat läpiviennit ja reikiintyneet rännit ovat mitä parhaimpia syitä ottaa yhteyttä meihin ja tilata katon korjaus Puolankaan. Mitä nopeammin katonpaikkaus tehdään, sitä helpommalla ja huokeammalla taloyhtiö tai yksityisasiakas siitä selviää. Jos kyse on esimerkiksi kattovuodon korjauksesta tai jostain isommasta myrsky- tai lumivaurion korjauksesta, katon ikä ja sen alla olevat vauriot ratkaisevat sen, kannattaako tehdä katonkorjaus vai onko fiksumpaa purkaa ja uusia katto. Ei ole kannattavaa investoida omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon korjaamiseen, jos kattoremontti tulisi maksamaan lähes saman verran. Mikäli talossa on mineriittikatto, johtaa lumen katosta irrottamien lumiesteiden ja tikkaiden aiheuttamien reikien paikkaus tai muu katon korjaus aina kattoremonttiin. Laki estää enää kunnostamasta asbestikattoja.

Kattokorjaus-palvelu löytää aina parhaat tavat katon tiivistämiseen. Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaaminen on mielestämme erityisen palkitsevaa, sillä huopakattoa on helppo työstää, ja oikeanlaisten kattohuoltojen ja -korjausten avulla se kestää jopa 40. Korjaamme ilomielin myös tiilikatot ja peltikatot. Tiili- ja peltikatot eivät ole aivan yhtä tiiviitä kuin huopakatot, mutta oikein asennettu ja tarvittaessa korjattu aluskate ehkäisee katon vesivahingot, vaikka katto joskus vuotaisikin harjapellin tai -tiilen kohdalta. Jos kattovuoto pääsisi kastelemaan yläpohjan eristeet ja rakenteet, nousisivat katon korjauskustannukset. Märät eristevillat olisi siinä tapauksessa uusittava ja puuosat kuivatettava tai vaihdettava.

Piipun juuri voi alkaa vuotaa huopakatollakin. Myös antennin juuresta voi päästä vettä katon alle. Mikäli katolta löytyy kattoikkuna ja/tai kattoluukku, voi kattovuoto alkaa myös niiden läpivienneistä. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta läpiviennit voidaan tiivistää jo ennen, kuin ne vuotavat. Katon tarkastus paljastaa ajoissa myös auenneet saumat tai vaikkapa rikkinäiset tiilet. Kun tarvitset katonkorjausta, muista meidät – myös Hyrynsalmella, Paltamossa, Pudasjärvellä, Ristijärvellä, Suomussalmella, Utajärvellä ja Vaalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puolangalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puolangalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puolangan alueella!