Katon korjaus Etelä-Savo

Katonkorjaus-palvelun tekemä katon korjaus Etelä-Savossa tuo nopean ja luotettavan avun, jos katto vuotaa antennin juuresta, tai jos lumi repi irti kattotikkaat tai lumiesteet synnyttäen kattoon reikiä. Katonkorjaus on hyvä toteuttaa aikailematta, vaikka kyseessä olisi vanhempikin katto. Katonpaikkaus estää ongelmia pahenemasta ja laajenemasta. Esimerkiksi katon läpiviennin vesivuoto voisi kastella katon alla olevat rakenteet, ja ylimääräiset yläpohjan korjaustyöt nostaisivat aikanaan tarvitun kattoremontin hintaa. Katonpaikkaus on edullinen ja nopea teettää, kun katon ongelmia päästään korjaamaan tuoreeltaan. Siksi omakotitalon, rivitalon, kerrostalon ja kesämökin katto kannattaisi tarkastaa kahdesti vuodessa.

Korjaamme Etelä-Savossa sekä uudet että vanhat katot

Kattotarkastus saattaa paljastaa sen, että huopakattoa tai palahuopakattoa on sittenkin korjattava, vaikka katon luultiin olevan täysin kunnossa. Katolla saattaa olla vaikkapa irvistäviä saumoja, mitkä on tiivistettävä, jotta kosteus ei pääsisi katon alapuolisiin rakenteisiin. Peltikatoltakin saattaa löytyä korjaustarpeita, esimerkiksi ruosteen tekemiä reikiä – tai ehkä aluskatetta on korjattava. Aluskate helpottaa mahdollisten kattovuotojen korjaamista melkoisesti, jos se vain on ehjä ja tiivis. Jos katto vuotaa piipun juuresta tai kattoikkunan kohdalta, vie aluskate kaiken kosteuden ulos, eivätkä katon puuosat tai eristeet kastu lainkaan! Myös tiilikaton korjaustarpeet saattavat liittyä aluskatteeseen tai vuotaviin läpivienteihin, esimerkiksi vuotavaan kattoluukkuun. Ehkä yleisin tiilikaton paikkaus on kuitenkin rikkinäisten tiilien vaihto. Tiiliä rikkovat kosteus ja suuret ulkolämpötilavaihtelut.

Toteutamme kaikki yritysasiakkaiden, taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemat kattokorjaukset kiistattomalla ammattitaidolla. Katosta tulee jälleen ehjä ja tiivis. Etsimme ne parhaat ratkaisut katon korjaamiseen, emmekä pakkomyy kattoremonttia, ellei se ole oikeasti perusteltua ja järkevää. Mitä vanhempi katto, sitä huonokuntoisemmat sen rakenteet ovat: näin ollen katto saattaa kohta vaurioitua ja vuotaa jostain toisesta kohdasta. Vain kattoremontti tuo luotettavan avun, jos katto on vanha ja loppuunkulunut.

Katonkorjausta saat meiltä kaikkialla Etelä-Savossa, kuten Enonkoskella, Heinävedellä, Joroisissa, Juvalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Rantasalmella sekä Savonlinnassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Savossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Savossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Savon alueella!