Katon korjaus Kotka

Olipa kyseessä uusi tai vanha katto, tilaa katon korjaus Kotkassa Kattokorjaus-palvelulta. Katonkorjausta tarvitaan useammin, jos katolla on jo ikää, mutta myös uusia kattoja voi joutua korjaamaan esimerkiksi myrskyn jälkeen. Myös lumi aiheuttaa kattoon reikiä, naarmuja ja muita korjaustarpeita – esimerkiksi repimällä lumiesteet tai lapetikkaat irti katosta.

Tyypillinen vanhan katon tarvitsema katonpaikkaus on läpivientivuodon tai muun kattovuodon korjaaminen. Esimerkiksi piipun juuri voi alkaa vuotaa, jos sen tiivisteet kuluvat. Piipun ja antennin juuren sekä kattoikkunan ja kattoluukun tiivisteet kannattaakin tarkastaa usein, jotta ne voitaisiin uusia, ennen kuin läpivienti vuotaa.

Ammattilaisiltamme saat kuulla, miten katon kuntoa voidaan tukea, ja miten monet vauriot voidaan ehkäistä. Varsinkin huopakattojen omistajille voimme antaa läjäpäin vinkkejä. Huopakaton ja palahuopakaton korjaustarpeita voi ehkäistä pitämällä katon puhtaana, ja pinnoittamalla sen uudestaan. Näin aurinko, sammalet tai esimerkiksi ilmansaasteet eivät nopeuta katon ikääntymistä ja haurastumista.

Peltikaton korjaustarpeet liittyvät usein ruosteeseen, mitä voi torjua kattomaalausten avulla, ja tiilikaton korjaus johtuu usein kattotiilien hajoamisesta. Kattotiilet pysyvät paremmin ehjinä, jos katto puhdistetaan kemiallisesti, ja pinnoitetaan kertaalleen. Aluskatteen korjaus estää katon vesivahingon ja yläpohjan rakenteiden korjaamisesta aiheutuvat kulut, joten aluskate on tärkeä osa kattoa. Mikäli aluskate on rikki tai sitä ei ole, voi katon vuotaminen kastella ja lahottaa katon alla olevat puuosat sekä homehduttaa eristeet. Lahovaurioisten kattorakenteiden sekä homeisten eristeiden uusiminen lisää katon korjaamisesta syntyviä kustannuksia.

Omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon korjaaminen onnistuu helpoiten ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Toimimme myös Kotkan naapurikunnissa Haminassa, Kouvolassa ja Pyhtäällä tehden kaikki taloyhtiöiden tai yksityisasiakkaiden kattokorjaukset. Korjaamme nopeasti ja ammattitaitoisesti myös kattovarusteet, kuten kattoturvatuotteet ja vuotavat rännit.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kotkassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kotkassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kotkan alueella!