Katon korjaus Mynämäki

Kattokorjaus-palvelu hoitaa katon korjauksen Mynämäellä kerralla kuntoon. Ota yhteyttä, niin kattovuodon korjauksesta tai muusta katonpaikkauksesta ei tarvitse enää kantaa huolta. Me palvelemme myös taloyhtiöitä, joten katto kuin katto tulee tuossa tuokiossa kunnostettua.

Katonkorjaus joudutaan joskus jättämään väliin, ja korvaamaan kattoremontilla. Emme kuitenkaan syyttä suotta tarjoa kattoremonttia, vaan pystymme aina perustelemaan sen. Jos esimerkiksi huopakatolla on ikää 40 vuotta, on kattosaneeraus katon korjaamista parempi idea. Näin vanhan katon rakenteet alkavat jo olla niin haurastuneita, että kattovuotojen todennäköisyys on kasvanut merkittävästi, ja katossa on jotain kunnostettavaa tuon tuosta. Niin kauan kuin huopakatto tai palahuopakatto on vielä järkevää korjata, saat meiltä parasta palvelua katon kunnostamiseen.

Korjaamme taidokkaasti myös tiilikatot ja peltikatot. Tilaa meiltä vaikka aluskatteen korjaus tai lumen irti repimien lumiesteiden ja kattotikkaiden aiheuttamien reikien paikkaus. Peltikattoa kannattaa paikata niin kauan, että se on palvellut noin 50 vuotta. Hyvin huollettu peltikatto palvelee jopa puoli vuosisataa, kun taas huoltamattomuudesta kielivät ruostevauriot voivat jopa puolittaa katon elinkaaren. Tiilikatto selviää jopa 70 vuotta, kun rikkinäiset tiilet vaihdetaan sitä mukaa, kun niitä ilmestyy. Jos rikkinäisiä tiiliä on katolla merkittävän paljon, on aika vaihtaa kaikki tiilet (eli suorittaa osittainen kattoremontti) tai purkaa ja uusia koko katto.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kesämökin korjaus voi liittyä myös vuotaviin läpivienteihin. Kattovuoto voidaan paikallistaa niin piipun juuresta, antennin juuresta, kattoikkunan kohdalta kuin kattoluukunkin paikkeilta. Läpivientivuodosta voi seurata yläpohjan korjaustöitä, joten läpivientien kuntoa on syytä tarkkailla. Helpoiten tämä onnistuu ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaamalla meiltä kattotarkastus. Palvelemme myös Aurassa, Eurassa, Laitilassa, Maskussa, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa, Taivassalossa, Turussa sekä Vehmaalla, joten ota yhteyttä näilläkin paikkakunnilla.