Katon korjaus Parainen

Vaikka kattoa huoltaisi kuinka hyvin, katon korjauksia Paraisilla ei voi kokonaan estää. Jokaisen asiakkaan tai taloyhtiön kattoa on korjattava edes joskus. Katonkorjaukset on mahdollista hoitaa hyvin edullisesti, jos katto tarkastetaan tarpeeksi usein. Näin rikkinäisten tiilien vaihdot tai muut katonpaikkaukset voidaan hoitaa jo ennen, kuin katon alle pääsee kosteutta. Vesi voi aiheuttaa mittaviakin tuhoja yläpohjassa. Välty kattovuodon korjaamiselta, märkien villojen vaihdolta ja kattorakenteiden uusimiselta, ja tilaa kattotarkastukset kahdesti vuodessa! Teemme niin kattotarkastukset kuin kaikki kattokorjauksetkin sekä Paraisilla että Brändössä, Sottungassa, Kökarissa, Kemiönsaaressa, Sauvossa, Kaarinassa, Turussa, Naantalissa ja Kustavissa.

Palahuopakaton ja huopakaton korjaaminen sujuu Kattokorjaus-palvelulta varsin timanttisesti. Tarvittiinpa sauman tiivistystä, kattoreikien paikkaamista tai vuotavan läpiviennin korjaamista, pyydä tarjous siitä meiltä. Ota yhteyttä myös siinä tapauksessa, että omakotitalossa, kesämökissä, rivitalossa tai kerrostalossa on korjaamista odottava tiilikatto tai peltikatto. Taloyhtiön peltikatossa voi olla korjattavia ruostevaurioita. Omakotitalon peltikatto on voinut alkaa vuotaa kattoikkunan, kattoluukun tai antennin juuren kohdalta. Tiilikatossakin saattaa olla kattovuoto, esimerkiksi piipun juuresta alkanut. Myös aluskate saattaa vaatia korjaamista, jotta se pystyisi paremmin estämään katon vesivahingot.

Ruosteen ja sammalten aiheuttamat vauriot lisääntyvät katon ikääntyessä. Haurastuneisuus aiheuttaa katolla monia ongelmia, mutta aivan uusikin katto voi vuotaa. Kyse voi olla asennusvirheistä, mutta myös esimerkiksi myrskyn tai kattolumen aiheuttamista vahingoista. Myrsky voi irrottaa lumiesteet ja kattotikkaat katosta, jolloin kattoon jää reikiä – tähän pystyy myös katolta alas valuva lumi. Lumen paino ei rasita katon rakenteita tai sen yksityiskohtia, jos se pudotetaan katolta ajoissa. Meidän ammattilaisiltamme kuulet parhaat vinkit katon vaurioitumisen estämiseen, joten ota yhteyttä ja anna meidän tarkastaa sinun kattosi kunto.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Paraisilla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Paraisilla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Paraisten alueella!