Katon korjaus Jyväskylä

Katon korjaus on helppo hoitaa pois päiväjärjestyksestä Jyväskylässä. Ota yhteyttä ja kokeile itse, miten helposti omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon korjaus sujuukaan! Katonkorjaus ei vaadi asiakkaalta kuin yhteydenoton meihin päin. Me hoidamme katonpaikkauksen sen jälkeen hamaan loppuun saakka, ja kaiken lisäksi vielä nopeasti, ammattitaitoisesti ja kohtuuhintaisesti. Meihin voit luottaa, olitpa liikkeellä taloyhtiön asioissa, tai olipa puu kaatunut oman kattosi päälle.

Katon korjaus Jyväskylässä ammattitaidolla

Katon vuotamiselle tai vaurioitumiselle voi löytyä mitä erilaisimpia syitä. Kyse saattaa olla ikääntyneistä ja haurastuneista rakenteista, mitkä vaurioituvat herkemmin kuin uudemmat. Kyse voi olla myös myrsky- tai lumivaurioista, kuten silloin, jos myrskytuuli kaataa puun katolle. Lumi saattaa repiä kattotarvikkeita – esimerkiksi lapetikkaat tai lumiesteet – irti katosta, ja tästäkin syntyy kattoon reikiä. Ehkä katto on alkanut vuotaa ruosteen tai katolla kauan olleiden sammaleiden takia? Olipa katon vaurioitumisen syy mikä hyvänsä, saat parhaan avun kattovuodon korjaamiseen tai muuhun katon paikkaamiseen tästä osoitteesta.

Jos reikä on huopakatossa tai palahuopakatossa, onnistuu sen korjaus usein tiivistemassoilla, tai paikkapalalla. Huopakattojen huolto, korjaus ja remontointi on ydinosaamistamme, joten löydämme varmasti sopivat konstit kattosi kunnostamiseen.

Tiilikaton paikkaaminen toteutetaan usein rikkinäisten kattotiilien vaihdolla. Koska kattotiiliä saattaa hajota milloin tahansa, on tärkeää, että aluskate korjataan heti, jos se repeää. Tiivis aluskate estää puurakenteita kastumasta, jos katon läpi alkaisi vuotaa vettä. Aluskatteen ansiosta säästytään yläpohjan korjaustöiltä, kuten märkien villojen vaihdolta.

Aluskatteen korjaus on tärkeä kattokorjaus myös peltikatolla. Ruoste voi saada peltikaton vuotamaan, tai tuuli irrottaa kattopellit. Mikä tahansa katto, myös peltikatto, voi alkaa vuotaa läpivientiensä kohdalta. Kattoikkuna, kattoluukku, antennin juuri tai piipun juuri voivat vuotaa vettä katon alle, joten ne kannattaa tarkastaa katon puolivuosittaisten tarkastusten yhteydessä – samoin kuin aluskatteenkin kunto. Jos tarkastus paljastaa korjaustarpeita, käänny puoleemme – myös Joutsassa, Toivakassa, Jämsässä, Luhangalla, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa ja Uuraisissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jyväskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jyväskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jyväskylän alueella!