Katon korjaus Raasepori

Haluat varmasti päästä katonkorjauksesta mahdollisimman edullisesti jo helposti, joten älä pitkitä katon korjausta Raaseporissa, äläkä teetä sitä kenellä tahansa. Mitä pikemmin katonpaikkaus tilataan, sitä varmempaa on saada katto kuntoon nopeasti ja edullisesti, sillä ripeän toiminnan ansiosta kosteus saataneen pidettyä katon ulkopuolella. Kosteus uhkaa koko ajan päästä katon alle, ja yläpohjan korjaukset voivat tulla kalliiksi. Kattokorjaus-palvelu toimii aina nopeasti, ja korjaa katon kerralla kuntoon -periaatteella. Kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katon korjaus toteutetaan täyden palvelun pakettina, joten asiakkaan ei tarvitse tehdä edes loppusiivousta. Riittää, että asiakas tai taloyhtiö ottaa yhteyttä meihin Raaseporissa tai jossain sen naapurikunnassa (eli Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa tai Lohjalla) – me hoidamme loput!

Kattovuodon korjaus tai muu katon kunnostus alkaa siitä, että tulemme paikan päälle tutustumaan katon senhetkiseen kuntoon ja laskemaan hintaa katon korjaamiselle. Tiedämme kaikki konstit varsinkin huopakattojen korjaamiseen, vaikka on olemassa monia tapoja vaurioituneen huopakaton korjaamiseen ja paikkaamiseen. Katon purku ja vaihto on vasta viimeinen vaihtoehto – ennen sitä etsimme ja selvitämme tavat katon kunnostamiseen jollain muulla tavalla. Huopakatolla se voi tarkoittaa reikien paikkaamista liimaamalla niiden päälle paikkapala. Reikiä on voinut syntyä vaikkapa siinä vaiheessa, kun lumi on valunut alas katolta ja repinyt mukaansa lumiesteet tai kattotikkaat. Palahuopakaton täsmäpaikkaus voi tarkoittaa irronneiden paanujen liimaamista tai vuotavan piipun juuren tiivistämistä. Läpiviennin kohdalta alkavia vuotoja esiintyy kaikilla katoilla. Peltikatonkin korjaus voi tarkoittaa vuotavan antennin juuren tai vuotamaan ruvenneen kattoikkunan tiivistämistä. Tiilikaton korjaus on usein rikki menneen kattotiilen vaihto, mutta toki tarvetta voi olla myös vuotavan kattoluukun korjaamiselle tai aluskatteen uusimiselle. Mistä onkin kyse, aloita ottamalla yhteyttä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Raaseporissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Raaseporissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Raaseporin alueella!