Katon korjaus Itä-Suomi

Kattokorjaus-palvelu on ammattilainen paikallaan aina, kun tarvitset katon korjausta Itä-Suomessa. Korjaamme kaikkien pohjoiskarjalaisten, pohjoissavolaisten tai eteläsavolaisten taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden katot. Asuitpa Tohmajärvellä, Suonenjoella, Savonlinnassa, Rantasalmella, Pieksämäellä, Lieksassa, Lapinlahdella, Kiteellä, Joensuussa tai Liperissä, muista Kattokorjaus-palvelu. Otamme kopin koko urakasta, eli hoidamme kerrostalon, rivitalon, omakotitalon tai kesämökin katonkorjauksen aina lopputarkastukseen ja -siivoukseen asti.

Katonpaikkaus on halvempaa kuin katon uusiminen, siksi etsimme aina tavat huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton korjaamiseksi. Vaikka meillä onkin mainetta huopakattokorjausten erityisasiantuntijana, on meillä töissä koko joukko tiili- ja peltikattoammattilaisiakin (mukaan lukien kattopeltiseppiä). Vain poikkeustapauksissa toteamme, että kattoremontti on parempi vaihtoehto kuin kattovuodon korjaus tai muu katonkorjaus. Tuolloin on kyse pahoista myrsky- tai kosteusvaurioista tai niin vanhasta katosta, että kattokorjauksilla ei enää saataisi sanottavaa hyötyä. Loppuunkuluneiden rakenteiden takia vanha katto on alituisessa vaarassa alkaa vuotaa kattoikkunan tai kattoluukun kohdalta, tai esimerkiksi harjapeltien kohdalta.

Katon tarkastuksilla löydetään myös korjaustarpeet

Läpivientivuodot ovat vaarana nuoremmillakin katoilla. Katto saattaa vuotaa niin piipun kuin vaikkapa antenninkin juuresta, joten siihen kannattaa varautua tarkastamalla usein läpiviennin kunto. Myös aluskatteen korjaustarpeet kannattaa tarkastaa puolivuosittain, sillä aluskatteen ansiosta mahdollinen kattovuoto ei pääse kastelemaan katon rakenteita. Jos katon rakenteet ja eristeet kastuisivat, nousisi katon korjaamisen hinta yläpohjan korjaustarpeiden myötä.

On varsin hyvä idea tarkastaa katot puolen vuoden väliajoin, voihan katolla olla vaikka minkälaisia pikkuvaurioita, mitkä on hyvä saada kuntoon isompien ongelmien välttämiseksi. Lumi on voinut irrottaa lumiesteet tai lapetikkaat, ja kattoon on jäänyt reikiä. Tiilikatolla voi olla rikkinäisiä ja koko ajan lisää murenevia tiiliä, ja huopakatolta saattaa löytyä irvistävä sauma. Peltikatolla voi olla ruostevaurioita, irronneita tai irtoamassa olevia peltilistoja tai vaikkapa viemärintuuletusputki, mistä tippuu kondenssivettä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!