Katon korjaus Pälkäne

Olipa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto huopakatto, peltikatto, tiilikatto tai varttikatto, tilaa katon huollot Pälkäneellä Kattokorjaus-palvelulta. Tiedämme parhaat tavat huoltaa juuri teidän omakotitalonne, kesämökkinne, kerrostalonne tai rivitalonne kattoa sen materiaalista riippumatta. Kaikki katot voivat tarvita lumenpudotusta, jos talvi on poikkeuksellisen runsasluminen tai katto on sen verran loiva, että katon päälle kertyy normaalia enemmän lunta. Myös jiirien päälle voi kasautua lunta, ja joskus tuuli työntää lumet vain toiseen päähän lapetta. Tällaisissakin tilanteissa on hyvä tilata lumenpudotus, sillä epätasainen rasitus on katon kunnolle huono asia.

Kattojen puhdistaminen ja huoltaminen kuuluu kattovaurioita ennaltaehkäiseviin toimiin.  Sekä peltikatot, tiilikatot, huopakatot että palahuopakatot kannattaa puhdistaa joka kevät ja syksy, sillä lika ei tee niille hyvää. Lika ei kuulu ränneihinkään, joten ne puhdistetaan yksin tein. Puolivuosittainen katon kuntotarkastus kertoo, onko katto aika pinnoittaa tai pitääkö peltikattoa maalata. Myös sammaleenpoisto katolta voi tulla kyseeseen. Sammal viihtyy erityisesti tiili- ja huopakatoilla, peltikaton ongelma on taas ruoste. Huollamme kaikki katot kympin arvoisesti myös Hattulassa, Hämeenlinnassa, Kangasalla, Padasjoella sekä Valkeakoskella!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pälkäneellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pälkäneellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pälkäneen alueella!