Kattoremontti, kattotyöt Vantaa – Sano kyllä ammattilaisillemme ja laatutuotteille

Kun sanot kyllä pitkän linjan kattoammattilaisillemme ja laadukkaille katemateriaaleille sekä kattovarusteille, varmistat kattoremonttisi onnistumisen Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla ja Sipoossa. Me teemme suorastaan henkeä salpaavan hyvällä hinta-laatusuhteella niin omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen kuin autotallienkin kattoremontit. Katollesi asennetaan niin tasokas ulkokate, että sen takuu voi olla jopa 50 vuoden mittainen. Kattotarvikkeetkaan eivät ole peräisin Pelastusarmeijan roskiksesta. Korroosionkestävät kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät pysyvät hyvässä kunnossa ehkäpä yhtä kauan vesikaton kanssa, kenties pidempäänkin.

Ulkokaton uusiminen rakentuu lukuisista eri työvaiheista. Meillä on ammattilaiset valmiina niistä jokaiseen, myös peltisepäntöihin. Peltiseppää voidaan tarvita vesikaton remontin loppupuolella, esimerkiksi piippua pellittämään ja piipunhattua asentamaan. Jos uusittava ulkokatto on konesaumakatto, ovat kattopeltiseppämme keskeisessä roolissa koko urakan ajan.

Kattoremontti ei aina etenee samaa rataa Vantaalla. Kattoremonttiin voidaan liittää monia eri työvaiheita. Jos perustelut ovat kunnossa, voidaan joitain työsuorituksia jättää tekemättä. Esimerkiksi katon ja yläpohjan lisäeristystä ei tarvita, ellei eristeitä ole oikeasti liian vähän. Katon tuuletusta parannellaan vain silloin, jos ilma on liikkunut huonosti vanhan katon alla. Tästä kertovat kondensoituneen veden jättämät jäljet katon alla.

Kattoturvatuotteiden asentaminen kuuluu jokaiseen kattoremonttiin, kun taas lintuverkkojen asentaminen ei ole alkuunkaan pakollista. Asennamme uudelle palahuopakatolle, huopakatolle, tiilikatolle tai peltikatolle vähintäänkin ne kattoturvatuotteet, mitkä ovat viranomaisten mielestä pakollisia. Kattotikkaat ja talotikkaat saattavat saada seurakseen kattosillan. Lumiesteiden avulla hillitään lumen liikkeitä, mikä voi auttaa välttymään monelta vauriolta sekä vaaratilanteelta.

Kun katto on asennettu, tarkastamme käsiemme jäljen, puramme rakennustelineet ja toimitamme purku- sekä asennusjätteet lähimmälle jäteasemalle. Kaikki tapahtuu siis avaimet käteen -pakettina, mikä tekee kattosaneerauksesta sinulle mahdollisimman huoletonta.

Kun urakka on valmis, voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa ensikertalaisellekin, sillä hakemus ei ole kovin monimutkainen, ja kaikki tarvittava informaatio löytyy laskustamme.

Remonttilainaa katon uusimiselle tai jollekin muulle kattourakalle kannattaa etsiä finanssialalla toimivan yhteistyökumppanimme kautta. Pääset lukemaan lisää kattotöiden rahoituksesta meidän nettisivujemme kautta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Katon uusiminen Vantaalla vaatii muun muassa asennettavan katon materiaalin valintaa

Toteutamme omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattoremontit Vantaalla avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse osallistua minkään työvaiheen käytännön toteuttamiseen. Jotta voisimme asentaa rakennukseesi kaikkia toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan katon, on sinun kuitenkin kerrottava meille, mitä haluat.

Voimme toki tehdä kaikki päätöksetkin puolestasi, mutta kannattaa hetki miettiä ainakin katemateriaalin valintaa. Saatat asua yli 50 vuotta saman katon alla, joten on hyvä, jos se vastaa tarpeitasi sekä mieltymyksiäsi.

Huopakaton asentaminen on oiva vaihtoehto, jos etsit tyylikästä ja vedenpitävää kattoa. Huopakaton heikkous on alttius sammaloitua, mutta sitä estetään säännöllisillä huopakattohuolloilla. Kattohuoltojen ansiosta voi mennä jopa 40 vuotta, ennen kuin huopakatto on uusittava.

Palahuopakaton asentamista kannattaa harkita silloin, jos tavallinen huopakatto – siis tiivissaumakatto – tai kolmiorimahuopakatto tuntuu tylsältä. Vaikka palahuopakatto pitääkin uusia aikaisemmin kuin tiivissaumakatto, on se monen suosikki elävine pintoineen. Jos tummat laatat ovat makuusi liian ilmeettömiä, valitse vaikka punaisia tai vihreitä paanuja. Paanun muodonkaan ei tarvitse olla kuusikulmainen – valitse suosikkisi laajasta valikoimasta.

Peltikatto viehättää kustannustehokkuudellaan. Peltikaton asentaminen on mahdollista myös melko loivalle katolle, kunhan valitset konesaumakaton tai sitä matkivan lukkosaumakaton. Peltikaton uusiminen koittaa ehkä vasta 50 vuoden päästä, kunhan katon ruostuminen ja vuotaminen estetään huoltamalla sitä. Kovin monia huoltoja tai korjauksia laadukas aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai tiilikuvioinen peltikatto tuskin tarvitsee.

Tiilikuvioisen peltikaton asentaminen Vantaalla on varteenotettava vaihtoehto mineriittikatolle tai tiilikatolle. Mineriittikattoja ei nykyisen asbestilainsäädännön puitteissa saa enää korjata – saati sitten asentaa. Jos talossasi on mineriittikatto, se on uusittava heti, kun se vaurioituu.

Totta kai asennamme sinulle myös ihka oikean tiilikaton. Tarvittaessa vahvistamme kattorakenteet kestämään tiilikaton painon. Tiilikaton uusimista ei tarvitse odotella pitkään, pitkään aikaan. Betonitiilistä ladottu katto kestää enimmillään 70 vuotta. Sammaleenpoisto ja muut kattohuollot voivat saada savitiilikaton kestämään vielä kolme vuosikymmentä pidempään!

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Vantaalla – Katemateriaali vaikuttaa kattoremontin kustannuksiin

Katemateriaalin neliöhinta ja katon pinta-ala vaikuttavat siihen, mikä on kattoremontin hinta. Tiilikattoremontti on edullisempi, jos katolle valitaan suureksi osaksi käsin tehtävien savitiilien sijaan betonitiiliä. Ei siis ihme, että melkein kaikki tiilikaton asennukset ja uusimiset tehdään betonitiiliä käyttäen.

Kallein peltikattoremontti on konesaumakaton uusiminen, sillä konesaumakaton pellit tilataan mittojen mukaan tehtaalta, ja niiden asentaminen ei hoidu ilman kattopeltiseppää ja tämän erityistyökaluja.

Palahuopakattoremontti voi kestää hieman kauemmin kuin tavallinen huopakattoremontti, mutta tällä ei ole suuren suurta merkitystä katon vaihdon hintaan. Palahuopakattoremontti on inasen hitaampaa, koska suuren paanumäärän asentaminen vie enemmän aikaa kuin huopavuotien asentaminen.

Myös talon korkeus, kattokaltevuus ja se, kuinka paljon katolla on yksityiskohtia, vaikuttavat kattoremontin hintaan Vantaalla. Läpivientien ja lippojen määrää enemmän meitä kiinnostaa se, missä kunnossa kattorakenteet ovat. Kuivien ja terveiden kattorakenteiden varaan voidaan asentaa uusi katto melko nopeasti ja helposti. Jos kattorakenteet ovat kosteuden vaurioittamat, menee niiden kunnostamiseen tai uusimiseen oma aikansa, ja tämä näkyy sekä työ- että materiaaliveloituksissa.

Jotta voisimme laskea tiukan tarjouksen omakotitalon, autotallin, paritalon tai kesämökin kattoremontille, on meidän tultava paikan päälle kattoa tarkastamaan. Ota yhteyttä, niin sovitaan sopivasta ajankohdasta!

Kerrothan meille myös kaikki toiveesi uuden katon suhteen, sillä katon korotus tai vaikkapa tasakaton muokkaaminen harjakatoksi vaikuttavat omalta osaltaan siihen, mitä kattoremontti Vantaalla maksaa.

Huopakatto tai palahuopakatto sopii sekä asuin- että ulkorakennukseen

On vaikeaa keksiä kohdetta, mihin huopakatto ei sopisi. Huopakatto sopii Vantaalla niin asuinrakennuksen kuin ulkorakennuksenkin suojaksi. Tiivissaumakate voidaan asentaa lähes kaikenlaisille katoille, sillä siitä saa työstettyä tarpeeksi tiiviin vesikatteen myös tasakattoiseen rakennukseen. Ei tulisi kuuloonkaan, että tiilikatto tai peltikatto asennettaisiin tasakattoiseen taloon, mutta tiivissaumakatto on varma valinta (varsinkin meidän asentamanamme).

Tiivissaumakate sopii myös kaltevalle tai monimuotoiselle katolle. Palahuopakate ja kolmiorimahuopakate ovat vain kaltevien kattojen katteita, mutta joissain tapauksissa kattoa voidaan muokata kaltevammaksi.

Huopakaton hyvät puolet eivät lopu siihen, että se on nopea asentaa ja helposti työstettävissä. Huopakatto näyttää todella hyvältä. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva huopakate jokaiseen makuun, ja sen saa pysymään tyylikkäänä melko vähällä vaivalla. Tilaa meiltä myös huopakaton huollot, niin katto pysyy siistinä, sammaleettomana ja joustavana.

Yksi tärkeimmistä huopa- tai vaikkapa peltikattohuolloista on katon tarkastus. Anna meidän tarkastaa kattosi puolen vuoden välein, niin mikään paikkaustarve ei jää pimentoon. Silloin harvoin kun tasakattoa, pulpettikattoa tai vaikka sitä monimuotoista bitumikattoa on paikattava, on se syytä tehdä nopeasti. Näin estetään kosteuden pääseminen katon alle, missä se voisi saada aikaan ikäviä vaurioita.

Kun teetät meillä jonkin huopakaton tai palahuopakaton huollon tai muun kattotyön, saat katon ehjyyden ja tiiviyden tarkastuksen kaupan päälle. Kerromme siitäkin, kun huopakatto tai palahuopakatto on aika uusia, mutta sen pitäisi olla edessä vasta noin 30–40 vuoden päästä.