Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Vantaa – Ehjä huopakatto tarpeen niin kesällä kuin talvellakin

Asiat ovat huonolla mallilla Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla tai Sipoossa, jos huopakatto vuotaa viemärintuuletusputken kohdalta. Tilanne on huolestuttava silloinkin, jos katon IV-putki tai jiiri (eli katon sisätaite) vuotaa – tai jos huopakatto vuotaa TV-antennin kohdalta. Mikä tahansa huonokuntoinen kohta voi johtaa siihen, että kosteus pääsee pilaamaan katon alla olevat osat. Kosteus voi levitä leviämistään. Vaikka alun perin olisi ollut kyse vain siitä, että saunamökin, paritalon tai ulkorakennuksen huopakaton läpivienti vuotaa, voi kosteutta löytyä lopulta jopa sisäseinistä ja lattian alta.

Älä siis paina villaisella sitä, että huopakaton kattoikkuna vuotaa Vantaalla. Ota asia vakavasti, ja soita meille – me korjaamme ja paikkaamme sekä huopakatot että palahuopakatot asiantuntevuudella, mitä saa hakea. Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai saunarakennuksen huopa- tai palahuopakaton katto on tuota pikaa korjattu ja paikattu. Jos katto olisi ollut vailla jotain huoltoa, olisimme tehneet senkin.

Ehjää, tiivistä, toimivaa ja turvallista huopakattoa tarvitaan niin kesällä kuin talvellakin. Kesällä voi olla pitkiä sadejaksoja, joiden aikana iso määrä vettä voisi löytää tiensä katon alle, ellei se olisi aivan tiivis. Katon alle päässyt kosteus voi johtaa vaikka yläpohjan homevaurioon.

Talvella katolla voi olla paljon lunta. Lumen ja ulkokaton välistä löytynee sulaa vettä. Vesi alkaa tihkua kohti yläpohjarakenteita, jos kattoa ei ole aikoinaan paikattu, joten tiivis bitumikatto on iso ilo talvellakin.

Ota siis yhteyttä ja pyydä mainio tarjous huopakattosi korjaamisesta! Omakotitalon tai mökin palahuopakaton paikkaus on yksi monista kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistämme. Rahoituskin on käden ulottuvilla – sen tarjoamisesta vastaa tunnettu partnerimme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus ei häviä läpivientien tiivistämiselle

Omakotitalon huopakaton halkeamien tai kuprujen korjaus ei häviä palahuopakaton läpivientien tiivistämiselle. Kaikki kattokorjaukset Vantaalla ovat tärkeitä, sillä niiden avulla pidetään yllä katon kuntoa. Huopakatto voi alkaa vuotaa, jos halkeamaa ei tiivistetä, tai ilmakuplaa ei tasoiteta. Myös huonokuntoinen kattoikkuna, ilmanvaihtohormi tai antennin juuri voi alkaa vuotaa. Huopakatto voi vuotaa myös piipun juuresta, jos kattoa ei ajoissa kunnosteta piipun kohdalta.

Kattovuodosta voi syntyä katon vesivahinko, ja huopakaton alapuolisten osien kastuminen voi aikaistaa katon vaihtoa. Jotta tasakatolla, harjakatolla tai esimerkiksi taitekatolla olisi edessään mahdollisimman pitkä käyttöikä, kannattaa katto tarkastaa puolen vuoden välein uusien reikien, repsottavien saumojen, ilmataskujen, huonokuntoisten läpivientien tai esimerkiksi irtoamassa olevien kattovarusteiden varalta. Kun kaikki hoidetaan nopeasti pois alta, pysyy katon kunto hyvänä ja sen aiheuttamat kokonaiskustannukset sangen matalina.

Huopakatto vuotaa piipun juuresta tai lähti tuulen mukaan – tilaa kattourakka Vantaalle meiltä

Tähän kattourakoitsijaan kannattaa tukeutua silloinkin, kun kyse ei ole enää mistään tavallisesta ja suhteellisen harmittomasta asiasta (kuten vaikkapa siitä, että palahuopakatto vuotaa piipun juuresta Vantaalla). Me laitamme kuntoon myös pitkään vuotaneet katot, joiden alta saattaa löytyä jo runsaasti kosteusvaurioita. Hoidamme hommat silloinkin, jos tuuli on tempaissut mökin huopakaton mukaansa, tai jos puu on kovalla tuulella kaatunut omakotitalon palahuopakaton päälle. Tällaiset tilanteet ovat harvinaisia, eikä siksi ole sanottua, että ammattitaitoisia korjaajia löytyisi ihan sormia napsauttamalla.

Meiltä löydät taidokkaat kattokorjaajat tilanteesta riippumatta. Jos katto pitää jo uusia, onnistuu meiltä myös huopa- tai palahuopakattoremontti. Kattoremonttiin päädymme esimerkiksi katon korkean iän tai yleiskunnon heikkouden vuoksi. Jos katto on taloudellisempaa uusia, ei kannata käyttää rahaa vanhan katon korjaamiseen.