Kattoremontti, kattotyöt Kirkkonummi – Katto kuntoon ilman turhia kommervenkkejä

Anna meidän laittaa kattosi kuntoon Kirkkonummella, Espoossa, Vihdissä, Siuntiossa ja Inkoossa. Kunnostamme omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien katot ilman turhia kommervenkkejä, mutta saavutamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Koska emme kuluta aikaa tai materiaaleja turhaan, ovat tiilikattotyömme, peltikattotyömme ja huopakattotyömme erittäin edullisia teettää. Kannattaa siis olla yhteydessä tähän kattofirmaan, olipa kyse ulkokaton uusimisesta, myrskyvaurioiden korjaamisesta, peltikaton maalaamisesta tai vaikka läpivientien asentamisesta, huoltamisesta tai uusimisesta.

Vesikaton remontti on se viimeinen vaihtoehto huonokuntoiselle tasakatolle, aumakatolle, mansardikatolle tai vaikkapa harjakatolle. Niin kauan kuin katto voidaan korjata, toteutamme kattokorjauksen (kuten rikkinäisten tiilien vaihdon tai irronneiden kattopeltien kiinnittämisen takaisin paikoilleen), mutta jossain vaiheessa katto on uusittava.

Kattoremonttiin Kirkkonummella voidaan yhdistää muun muassa peltisepäntöitä, kuten piipunpellitys ja piipunhatun asentaminen. Pellitetty piippu on kaunis katsella, mutta kyseessä ei ole vain piipun ja katon ulkonäkö. Pellitys antaa piipulle erinomaisen suojan rapautumista vastaan. Piipunhatun avulla estetään veden ja roskien päädy savuhormiin, joten tällaisen sadehatun soisi löytyvän joka piipun päältä.

Kattoremontin yhteydessä uusitaan paitsi vesikatto, myös useita kattotarvikkeita. Jos kattoikkunat, kattovalokuvut tai kattoluukut pitää uusia, kerromme siitä sinulle. Myös uudelle katolle asennettavat kattoturvatuotteet ovat usein uusia. Riippuu tapauksesta, millaisia kattoturvatuotteita omakotitalon, paritalon, kesämökin tai autotallin kattoremontin yhteydessä asennetaan, mutta tavallisimpiin kattoturvatuotteisiin kuuluvat kattotikkaat, lumiesteet ja kattosillat.

Tarvittaessa ehdotamme myös katon tuuletuksen parantamista, lintuesteiden asentamista tai katon ja yläpohjan lisäeristystä. Tiiviistäkään vesikatosta ei ole suurta iloa, jos ilma ei vaihdu katon alla, sillä siinä tapauksessa lämpimästä ilmasta tiivistyvä kosteus voi jäädä muhimaan katon alle. Lämpimän ilman pääsyä ulkokaton alle voidaan säädellä lisäämällä yläpohjan eristeitä. Eristeiden päällä ei saisi olla mitään, joten räystäiden tuuletusaukot voivat vaatia lintuverkkoja pieneläimien pitämiseksi välikaton ulkopuolella.

Kattoremonttimme on kotitalousvähennyskelpoinen urakka, ja finanssialalla toimiva yhteistyökumppanimme auttaa kattosaneerauksen rahoituksen järjestämisessä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten edullisesti, osaavasti ja nopeasti voisimme sinun kattosi uusia.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Katon asentamisen ja katon uusimisen välissä voi olla monta vuosikymmentä Kirkkonummella

Vaikka meiltä tilattu avaimet käteen -kattoremontti onkin kilpailukykyisen hintainen ja nopeasti etenevä, et varmasti halua olla yhtä mittaa tilailemassa kattoremontteja. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten katon asentamisen ja katon uusimisen väliin voidaan mahduttaa mahdollisimman monta vuosikymmentä Kirkkonummella. Ei nimittäin riitä, että katto on asennettu ammattilaisten toimesta, ja että käytetyt materiaalit on valittu huolella. Kattoa pitää huoltaa, jotta se kestäisi jatkuvia rasituksia. Asianmukainen huolto on myös katemateriaalien teknisten ja esteettisten takuiden ehtona.

Huopakaton asennuksen ja uusimisen välissä voi olla jopa 40 vuotta, jos katto ei ole päässyt sammaloitumaan. Parikymppinen huopakatto voi näyttää uusimisen tarpeessa olevalta, mutta lähempi tarkasteleminen paljastaa, että katto voidaan kunnostaa tiivistämällä ja pinnoittamalla se. Uusi pinnoite antaa huopakatolle hyvän suojan niin sammaleilta kuin esimerkiksi UV-säteiltäkin.

Palahuopakaton uusiminen koittaa kenties 30 vuoden kuluttua. Riippuu tapauksesta, missä vaiheessa on aika asentaa uusi palahuopakatto, mutta noin 30 vuotta on yleensä se pisin mahdollinen käyttöikä. Palahuopakaton huoltaminen on samankaltaista kuin tavallisen huopakaton huoltaminen, eli roskien poistoa (ilmapuhaltimilla) ja sammaleentuhokäsittelyjä.

Kun peltikaton asentamisen ja huoltamisen ovat tehneet kokeneet peltikattoammattilaisemme, voi se kestää jopa puolen vuosisadan ajan. Peltikatto uusitaan vasta noin sadan vuoden päästä, jos omakotitalossa tai paritalossa on konesaumakatto. Tärkeimmät peltikattohuollot ovat katon harjaus kaksi kertaa vuodessa sekä katon huoltomaalaus.

Asennamme Kirkkonummella ja muualla Uudellamaalla myös tiilikatot. Tiilikatto voi olla perinteikäs savitiilikatto tai modernimpi betonitiilikatto, minkä saa edullisemmin kuin savitiilikaton. Miksi tiilikaton uusiminen on edullisempaa, jos kattoasentajat käyttävät betonitiiliä savitiilien sijaan? Siksi, että savitiilien valmistus vaatii edelleen paljon käsityötä, joten yhden savitiilen hinta on arvokkaampi kuin yhden betonitiilen hinta. Savitiilikatto voi kyllä kestää jopa 30 vuotta pidempään kuin betonitiilikatto, joten loppujen lopuksi hintaero ei olekaan niin suuri.

Savitiilikaton iäksi voi tulla jopa sata vuotta, kunhan katto pidetään mahdollisimman puhtaana. Etenkin sammaleet voivat lyhentää katon elinkaarta. Betonitiilikatot voidaan pinnoittaa uudestaan, kun ne ovat käyttöikänsä puolivälissä, ja tiilikaton maalaus tekee talon katosta aivan uudenveroisen.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Kirkkonummella alkaa kartoittamisesta

Onko vanhan katon purku tiilikattoremontin, peltikattoremontin, palahuopakattoremontin tai tiilikattoremontin ensimmäinen vaihe Kirkkonummella? Ei – ensin meidän pitää suunnitella kattoremontti.

Jokainen katto on uniikki. Näin ollen myös jokainen kattoremontti on suunniteltava ja toteutettava yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kattoremontin hinta on laskettava Kirkkonummella tapauskohtaisesti.

Tulemme kartoittamaan tilanteen mahdollisimman pian yhteydenottosi jälkeen. Vasta paikan päällä voimme ottaa tarvittavat mitat ja tehdä tarvittavat aistinvaraiset arvioinnit. Meitä kiinnostaa muun muassa kattorakenteiden kunto, joten käymme tekemässä arviointejamme myös katon alla.

Jos kattorakenteet ovat kuivat ja hyväkuntoiset, etenee kohta aloitettava kattoremontti erityisen mukavalla temmolla. Se, ettei kattorakenteita tarvitse kunnostaa tai uusia, näkyy myös kattoremontin hinnassa.

Joissain tapauksissa vanhan katon purkaminen voidaan unohtaa kokonaan. Tämä koskettaa tosin vain huopakattoja. Jos vanha huopakatto ei ole vuotanut, on ehkä mahdollista asentaa uusi katto suoraan vanhan katon päälle.

Ota siis yhteyttä ja sovi alkutarkastuksen ajankohdasta kanssamme. Kerrothan meille kaikki toiveesi uuden katon suhteen, niin voimme suunnitella juuri sinulle ja rakennuksellesi sopivan kattoremontin – ja laskea sille tiukan tarjouksen!

Huopakatot ovat ansainneet paikkansa suosituimpien kattojen joukossa

Mietitkö vielä sitä, millaisen katon haluaisit omakotitaloosi, autotalliisi tai esimerkiksi kesämökkiisi? Kaikissa eri vaihtoehdoissa on hyvät ja huonot puolensa. Meidän – ja monen suomalaisen – suosikki on huopakatto, sillä huopakaton lukuisat hyvät puolet kompensoivat sen harvoja heikkouksia.

Huopakatto on tyylikäs, mutta vähäeleinen. Se ei siis vie huomiota muulta rakennukselta. Huopakatto sopii mitä erilaisimpiin rakennuksiin. Huopakatto on omiaan vanhan rakennuksen katolle, mutta se kruunaa myös uudet ja nykyaikaiset talot. Valitse väri makusi mukaan – ellei alueen kattojen väriä säädellä viranomaisten toimesta.

Huopakatolla voidaan tarkoittaa myös palahuopakattoa tai kolmiorimahuopakattoa. Palahuopakatot ja kolmiorimahuopakatot vaativat kaltevaa kattoa, joten ne eivät ole ihan yhtä monikäyttöisiä kuin tiivissaumakatteet, joilla voidaan kattaa lähes talo kuin talo.

Huopakatteet ovat edullisia, ja huopakaton asennushinta on yksi edullisimmista. Kun vielä ottaa huomioon huopakaton helppohoitoisuuden ja pitkäikäisyyden, voidaan puhua kokonaiskustannuksiltaan hyvin edullisesta katosta.

Huopakatot ovat ansainneet paikkansa suosituimpien kattojen joukossa (niin Kirkkonummella kuin muuallakin Suomessa) myös siksi, että ne ovat erittäin tiiviitä. On melko varmaa, että tiilikatto tai peltikatto vuotaa jossain vaiheessa. Aluskatteen ansiosta pieni kattovuoto ei kuitenkaan aiheuta katon vesivahinkoa. Tiili- ja peltikattojen alta voi löytyä myös kondenssivettä, mutta huopakatot ovat toista maata.

Anna meidän asentaa rakennukseesi huopakatto, palahuopakatto tai kolmiorimahuopakatto, niin tiedossa on lukuisia, kuivia ja huolettomia vuosia. Meiltä saat Kirkkonummella myös kaikki huopakattohuollot (kuten kevät- ja syyshuollot sekä lumenpoistot), huopakattojen paikkaukset (kuten irronneiden paanujen liimaukset) sekä huopakaton varusteisiin liittyvät toimenpiteet.