Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Kirkkonummi – Luvassa voittamatonta tyyliä ja ulkonäköä

Jos omakotitalossasi, paritalossanne, kesämökissäsi tai autotallissasi on huopakatto, olet varmasti hyvin perillä sen upeista ominaisuuksista. Huopakatto tai palahuopakatto on mitä tyylikkäin katto. Sen ulkonäkö säilyy hyvänä suhteellisen vähällä huoltotoimenpiteillä. Huoltotoimenpiteet, joihin ei siis tarvitse uhrata aikaa tai rahaa, pitävät yllä myös bitumikaton hyvää kuntoa. Jos kattoon olisikin päässyt syntymään jokin reikä, huomattaisiin se viimeistään kevät- tai syystarkastuksen yhteydessä. Näin bitumikaton kunto saataisiin palautettua nopeasti ja edullisesti, eikä mitään isompia seurauksia ehtisi syntyä.

Huopakatto on myös hyvin tiivis ja hiljainen katto, joten ei ihme, että se nauttii niin suurta suosiota Kirkkonummella ja muualla Suomessa.

Yksi asia on kuitenkin varma: jossain vaiheessa tarvitaan omakotitalon, kesämökin, autotallin tai saunarakennuksen huopakattoremonttia. Tilaa saunamökin, paritalon tai esimerkiksi jonkin pienen ulkorakennuksen huopakattoremontti Kirkkonummelle, Espooseen, Vihtiin, Siuntioon tai Inkooseen meiltä, niin saat huopakattosi uusittua parhaalla mahdollisella hinta-laatusuhteella.

Me olemme kokeneita huopakattoammattilaisia, joille ei tuota vaikeuksia mikään tavallisuudestakaan poikkeava huopakattoremontti. Ota yhteyttä silloinkin, kun haluat tasakatostasi tyylikkään pulpettikaton, aumakaton tai vaikka harjakaton. Luota meihin myös siinä tapauksessa, ettei vanhaa kattoa ole pakko purkaa, vaan uusi huopakatto tai palahuopakatto voidaan asentaa sen päälle.

Ole yhteydessä silloinkin, kun et ole varma, joko huopakattoremontti on ajankohtainen. Huopakatto ei aina saavuta maksimaalista käyttöikäänsä, mutta kuluneelta vaikuttava huopakatto ei ole aina vaihdon tarpeessa. Otamme jokaisen katon huomioon omana kokonaisuutenaan. Selviämme, mitä se tarvitsee ja mitä sille ei tarvitse tehdä. Toisinaan voimme kertoa, että katto voidaan saada kuntoon tiivistämällä ja pinnoittamalla. Toisinaan taas suosittelemme huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia.

Tulipa kyseeseen kattokorjaus ja kattohuolto tai katon vaihto, voi yksityisasiakas hakea urakasta kotitalousvähennystä. Sen hakeminen on helppoa ensikertalaisellekin, löydäthän kaikki tarvitsemasi tiedot laskultasi jo ensi silmäyksellä. Haettavissasi on myös kattoremontin rahoitus, eikä senkään hakeminen (yhteistyökumppanimme verkkopalvelussa) ole vaikeaa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Kirkkonummi – Lopputarkastuksesta ei pidä tinkiä

Huopakaton ja palahuopakaton uusiminen Kirkkonummella on iso työkokonaisuus, minkä jokainen vaihe on tärkeä. Tiedämme tämän, emmekä hosu tai hutiloi omakotitalon, paritalon, autotallin tai kesämökin huopakattoa uusiessamme. Teemme kaikki työvaiheet perusteellisesti – myös lopputarkastuksen. Lopputarkastuksesta ei pidä tinkiä, sillä se on viimeinen tilaisuus tarkistaa katon tiiviys ja kunto. Käytämme aikaa tähänkin työvaiheeseen, jotta voisimme sitten poistua paikalta hyvillä mielin. Mitään asennusvirheitä tuskin löytyy, uusitaanhan huopakatot ja palahuopakatot parhaiden ammattilaistemme toimesta ja laatumateriaaleja käyttäen.

Palahuopakaton tai huopakaton uusimisen viimeisiin työvaiheisiin kuuluu myös loppusiivous. Jos emme siivoaisi työmaata ja veisi purku- sekä rakennusjätteitä mennessämme, emme voisi mainostaa tekevämme kaikki kattotyöt avaimet käteen -periaatteella.

Purkujätteistä saadaan muun muassa lämpöenergiaa ja asfaltin raaka-ainetta, eihän juuri mikään enää päädy kaatopaikalle.

Ennen kuin on aika tehdä loppusiivous ja -tarkastus, olemme tehneet esimerkiksi kattorakenteiden korjauksen, aluskermin asentamisen, kattoikkunan eristämisen ja tiivistämisen sekä sadevesijärjestelmän asentamisen. Jokainen huopakattosaneeraus on omanlaisensa kokonaisuus, joten kattoremonttien sisällöt vaihtelevat suuresti. Se on varmaa, että kaikki lähtee paikan päällä tehdystä tilannekartoituksesta, päättyen lopputarkastukseen ja -siivoukseen.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan huopakattoremontin ja laskemme sille parhaan mahdollisen hintatarjouksen.

Lapetikkaat ja Kirkkonummella tehtävä omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti

Kuten edellä todetaan, mansardikaton, tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi taitekaton remontti suunnitellaan tapauskohtaisesti. Paikan päällä käytämme ja asiakkaan kanssa keskusteltuamme tiedämme, mitä kaikkea omakotitalon, kesämökin, paritalon tai vaikka autotallin huopakattoremontin yhteydessä on tehtävä Kirkkonummella.

Ihan kaikkea ei voi vapaasti päättää. Viranomaisilla voi olla mielipiteensä siitä, minkä värinen uusi katto saa olla, ja voiko kattoa korottaa. Viranomaiset vaikuttavat myös siihen, mitä kaikkea katolle tulee asentaa. Viranomaisia pitää kuunnella ainakin kattoturvatuotteiden minimimäärän suhteen. Jos katolle haluaa ei-pakollisia kattoturvatuotteita tai esimerkiksi aurinkopaneeleita, on se yleensä täysin mahdollista.

Viranomaiset ovat määränneet, että jos huopakatolla pitää käydä säännöllisesti (eli siellä on savupiippu, ilmanvaihtolaite tai muita säännöllistä käyntiä vaativia rakennusosia; toki suosittelemme käymään katolla säännöllisesti huoltotoimenpiteitä tekemässä, vaikkei siellä olisi yhden yhtä hormia tai laitetta), tulee sille järjestää kiinteä ja helppokulkuinen reitti.

Kiinteä ja helppokulkuinen reitti toteutetaan usein lapetikkaiden ja talotikkaiden (eli seinätikkaiden) avulla. Tikkaat mitoitetaan tapauskohtaisesti, ja niiden tulee alkaa joko talotikkaiden loppupäästä tai katon kulkuaukolta. Aivan katon reunan viereen niitä ei tule sijoittaa.

Huopakatolle voidaan tarvita myös harjan suuntaisesti kulkevaa kattosiltaa. Katto- eli kulkusilta on pakollinen, jos kattokaltevuus on yli 1:8 ja rakennuksessa on yli kaksi kerrosta.

Mikäli huopakaton kaltevuuskulma on 1:8 tai enemmän, tulee uudelle katolle asentaa myös lumiesteet. Mitoitamme, valitsemme ja asennamme lumiesteet huolellisesti, jotta ne voisivat pitää lumimassat kurissa myös runsaslumisina talvina. Lumiesteiden ansiosta lumet eivät putoa katolta vapaasti pyyhkäisten mukaansa muita kattoturvatuotteita tai esimerkiksi ilmanvaihtohormeja.

Omakotitalon tai esimerkiksi mökin uudelle huopakatolle tarvitaan myös sadevesijärjestelmää.

Katolle voidaan asentaa myös muita kattoturvatuotteita tai esimerkiksi kattoluukku, viemärintuuletusputki, liesituulettimen hormi tai alipainetuuletin.

Me osaamme varustella huopakaton sekä asentaa kaikki huopakaton läpiviennit ensiluokkaisella tavalla. Jätä siis huopakaton tai palahuopakaton varustelu Kirkkonummella meidän vastuullemme, niin kattoläpivienneistä ei muodostu ongelmaa katon tiiviydelle.