Kattoremontti, kattotyöt Espoo – Kattourakkaan ei voi suhtautua huolimattomasti

Kattourakkaan ei voi suhtautua huolimattomasti, sillä hosuminen, lipsuminen tai keskittyneisyyden puute voi pilata omakotitalon, kesämökin, autotallin tai paritalon kattourakan onnistumisen Espoossa. Tilaa kaikki kattotyöt katon korjaamisesta ulkokaton uusimiseen meiltä niin Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella kuin Kauniaisissakin, niin kattourakka ei jää onnistumatta. Me emme hosu, vaikka saammekin kattourakan valmistumaan ripeällä tahdilla. Ripeyden salaisuus on vankkumattomassa ammattitaidossa ja tottuneissa otteissa eikä siinä, että jotain olennaista jätettäisiin tekemättä.

Laitamme kuntoon huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot. Siinä vaiheessa kun kattoa ei enää kannata korjata ja huoltaa, annamme oivallisen tarjouksen omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattoremontista. Kattoremontti on urakka, mikä alkaa (useimmiten) vanhan katon purkamisesta. Kun kaikki eri työvaiheet verkotuksien asentamisesta peltisepäntöihin (esimerkiksi piipunhatun asentamiseen ja piipun pellittämiseen) on tehty, on rakennuksessa uusi ja uljas katto. Vasta asennettu katto on tiivis, eikä sitä tarvitse sanottavammin korjata tai huoltaa pitkiin aikoihin.

Jokainen vesikaton remontti on omanlaisensa kokonaisuus, eikä jokaisen kattoremontin yhteydessä tehdä samoja työvaiheita. Esimerkiksi katon ja yläpohjan lisäeristys ei kuulu jokaiseen kattoremonttiin. Työ tehdään vain siinä tapauksessa, että yläpohjaan olisi hyvä lisätä villoja lämmön karkailun estämiseksi.

Katon tuuletusta parannellaan vain silloin, jos ilma liikkuu jähmeästi, ja kosteus uhkaa jäädä muhimaan katon alle. Yksi ratkaisu välikaton tuuletuksen tehostamiseen on alipainetuuletin.

Joidenkin kattosaneerausten yhteydessä kattoa korotetaan tai katon muotoa vaihdetaan. Meiltä saat parhaat tekijät tällaisillekin kattoremonteille, kuten kaikille muillekin kattourakoille.

Kattourakan rahoitus hoituu yhteistyökumppanimme avustuksella (voit hakea remonttilainaa suoraan kotisivujemme kautta), ja Verohallinto myöntää yksityisasiakkaille kotitalousvähennystä urakan päätteeksi. Lisää tietoa kotitalousvähennyksestä löytyy Verohallinnon sivustolta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Ensiluokkainen katon asentaminen tai uusiminen Espoossa tilataan tältä kattopalvelulta

Kun toivot katon asennuksen sujuvan kerta kaikkiaan ensiluokkaisella tavalla, ota yhteyttä ja tilaa kattourakka meiltä. Ammattilaisemme ovat todella taitavia ja huolellisia, joten kattoremontti tai kokonaan uuden katon asentaminen sujuu suorastaan esimerkillisellä tavalla. Toimimme niin Espoossa kuin sen naapurikunnissakin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää kattoremontista ja siitä, koska se voitaisiin tehdä. Jotkut katot voidaan asentaa talvellakin, joten huonokuntoisen katon kanssa ei tarvitse tuskailla kauaa, vaikka olisi sydäntalvi.

Huopakaton asentaminen voi tarkoittaa vaikka perinteisen kolmiorimahuopakaton asentamista. Kolmiorimahuopakatto muistuttaa hieman konesaumakattoa. Asennamme tällaisenkin peltikaton, mikä voi kestää jopa kokonaisen vuosisadan verran. Huopakatto ei ole ihan näin pitkäikäinen. Huopakatto uusitaan viimeistään 40 vuoden kuluttua, mutta nuo neljä vuosikymmentä omakotitalossasi, kesämökissäsi tai esimerkiksi autotallissasi on todella upea katto. Huopakatto kestää rasituksia ja näyttää hyvältä!

Onko edessä palahuopakaton uusiminen? Ole silloinkin yhteydessä meihin, niin rakennukseesi saadaan tiivis ja toiminnallinen laattakatto. Palahuopakatot voidaan joissain tapauksissa asentaa suoraan vanhan katon päälle. Ehtona on se, että vanha katto rakenteineen on tarpeeksi hyvässä kunnossa.

Uusimme myös muut peltikatot kuin kattopeltisepän ammattitaitoa ja työkaluja edellyttävät konesaumakatot. Tiilikuvioinen peltikatto on yksi monista vaihtoehdoista. Tiilikuvioitu peltikatto on hyvin suosittu katto, näyttäähän se aidolta tiilikatolta, mutta se on yhtä kevyt, kustannustehokas ja helppohoitoinen kuin muutkin peltikatot.

Tiilikaton asentaminen on kokonaan oma lukunsa, mutta meiltä sujuu tällainenkin kattourakka Espoossa. Uusimme kaikenlaiset tiilikatot. Tiilikatto voi olla joko betonitiilikatto tai savitiilikatto. Osaamme toteuttaa myös tiilikaton jiirit ja läpiviennit, eikä kattoturvatuotteiden (kuten kattotikkaiden, kattosiltojen tai lumiesteiden) asentaminenkaan tuota timanttisille ammattilaisillemme mitään vaikeuksia.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Espoossa – Ensin katto on tarkastettava

Mikä on tiilikattoremontin, huopakattoremontin, palahuopakattoremontin tai peltikattoremontin ensimmäinen vaihe? Jos yhteydenottoa meihin ei lasketa, on ensimmäinen vaihe katon tarkastus paikan päällä. Yhteydenotonhan voit tehdä esimerkiksi puhelimitse. Toinen vaihtoehto on se, että olemme tarkastaneet kattosi erillistyönä tai jonkin muun kattotyön yhteydessä. Jos tilanne on se, että katto on paras uusia, kerromme tästä asiakkaalle, ja sitten voimme sopia jatkosta.

Se, miten kattoremontti kannattaa tehdä Espoossa, selvitetään tapauskohtaisesti. Myös kattoremontin hinta riippuu tapauksesta. Katon koolla on vaikutusta siihen, mitä tiilikattoremontti tai esimerkiksi huopakattoremontti maksaa. Myös katon kaltevuus on otettava huomioon, samoin katon yksityiskohtien määrä. Vieläkin enemmän kattoremontin hintaan, kattoremontin kestoon ja kattoremontin toteuttamistapaan vaikuttaa se, missä kunnossa katon rakenteet ovat.

Jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa, voidaan huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti ehkä toteuttaa siten, että uusi katto asennetaan suoraan vanhan katon päälle. Tällöin asiakkaalle ei synny kustannuksia vanhan katon purkamisesta ja toimittamisesta jätekeskukseen. Vanhan huopakaton päälle voidaan asentaa myös peltikatto.

Peltikattoremonttiin tai tiilikattoremonttiin ei aina liity aluskatteen vaihtoa. Joissain tapauksissa katto voidaan uusia osittain, jolloin riittää pelkkä vesikatteen uusiminen. Normaalisti vesi- ja aluskate vaihdetaan yhtä aikaa. Aluskate on erittäin tärkeä osa pelti- ja tiilikattoa. Jos katto alkaisi vuotaa esimerkiksi myrskyn seurauksena, aluskate ottaisi vedet vastaan estäen katon alla olevien puuosien ja eristeiden kastumisen. Aluskatteen asentaminen vaatii ammattitaitoa. Aluskate on kestävin ja varmatoimisin silloin, kun se on asennettu juuri sopivalle kireydelle, ja se on nostettu jokaista läpivientiä vasten. Me tiedämme, miten aluskatteet asennetaan (tai korjataan), ja meille on itsestäänselvää myös erilaisten kattojen läpivientien toteuttaminen sekä kattovarusteiden asentaminen.

Huopakatto ja palahuopakatto – Niille on varattu erityinen paikka sydämissämme

Huopakatot ja palahuopakatot ovat sanalla sanoen mainioita kattoja. Huopakatot ovat hillityn tyylikkäitä kattoja, ja ne sopivat niin uusiin kuin vanhoihinkin rakennuksiin. Huopakattoa voi kutsua oikeaksi joka talon katoksi, koska siitä on sekä tasakattojen että monimuotoisten kattojen katteeksi. Huopakatosta saa erittäin tiiviin katon, mikä ei vuoda sateella tai talvella. Bitumikatto kestää ilmansaasteiden, auringon ja nopeasti tapahtuvien ulkolämpötilavaihteluiden aiheuttamat rasitukset, eikä se pidä meteliä peltikaton tapaan. Lumimassat pysyvät hyvin paikoillaan karhealla pinnalla, eikä katto muutenkaan vaadi paljoa huoltotoimenpiteitä.

Kun vielä ottaa huomioon se, miten helposti huopakaton asentaminen, huoltaminen ja korjaaminen (ammattilaisiltamme) sujuvat, ei ole mikään ihme, että huopa- ja palahuopakatoilla on erityinen paikka sydämissämme. Jos sinäkin olet yhtä ihastunut huopakattoihin tai haluat tietää lisää näistä upeista katoista, ota yhteyttä. Meidän ammattilaisemme asentavat tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot ja palahuopakatot Espoossa. He ovat valmiita toteuttamaan myös kaikki muut bitumikattoihin liittyvät työt.

Huopakaton käyttöiän pituudeksi voi tulla jopa 40 vuotta, jos mitään odottamatonta ei satu, ja katosta huolehditaan asianmukaisesti. Joka kevät ja syksy tehtävä roskien poisto katolta on yksi tärkeimmistä huopakattotöistä. Samalla teemme katon kunnon tarkastuksen siltä varalta, että kattoon olisi syntynyt reikä, tai että huopakaton kattoluukku vuotaisi. Kattosi kunto tarkastetaan jokaisen tekemämme kattotyön yhteydessä, joten olet aina kartalla huopa- tai palahuopakattosi kunnosta. Kaikenlaisiin muutoksiin on hyvä puuttua välittömästi, jotta katon kunto ei alkaisi heiketä. Esimerkiksi ilmakuplien tasoittaminen voi kuulostaa vähäpätöiseltä työltä, mutta se ehkäisee ennalta isompia ongelmia, mitkä voisivat johtaa vaikkapa huopakattovuotoon ja katon alla olevien vanerien, eristeiden ja muiden rakenteiden kastumiseen. Myös sammaleet kannattaa poistaa, jotta ne eivät kuluttaisi vuotia ja availisi saumoja.