Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Espoo – Luota meihin tarvitessasi bitumikaton paikkausta

Korjaamme huopakattosi kiistämättömällä ammattitaidolla sekä Espoossa, Nurmijärvellä, Vantaalla, Helsingissä, Kirkkonummella että Kauniaisissa. Jos siis tarvitset huopakaton tai palahuopakaton korjausta tai paikkausta, ota yhteyttä tähän kattofirmaan – luvassa on sujuvasti etenevä urakka, minkä lopputulos on moitteettoman hyväkuntoinen katto. Jos tilanne olisi se, ettei omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunamökin, paritalon tai ulkorakennuksen huopakattoa enää kannattaisi korjata, laatisimme oivallisen tarjouksen kattoremontista. Mökin, saunarakennuksen tai muun talon palahuopakattoa ei kannata paikata ainakaan silloin, jos katto on kovin iäkäs, sillä vanhasta ei saa uutta. Huopakaton maksimikäyttöikä on noin 40 vuotta, ja laattakatto kannattaa uusia sen ollessa noin kolmekymppinen.

Jos käyttövuosia on vielä jäljellä, kunnostamme katon ja korjaamme mahdolliset kosteusvauriot sen alta. Me tiedämme, miten toimia, jos huopakatto vuotaa piipun juuresta, tai jos huopakaton kattoikkuna vuotaa Espoossa. Huopakaton vuotava kattoluukku on tuossa tuokiossa korjattu tai uusittu. Paikallistamme ja paikkaamme myös antennin juuresta alkaneen huopakattovuodon.

Aina ei tietenkään ole kyse siitä, että huopakaton läpivienti vuotaa. Huopa- tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta. Kenties paanu on irronnut paikaltaan, tai tuuli on repinyt vuotia rikki. Lumi, mikä on pudonnut alas katolta, on voinut repiä mukaansa kattoturvatuotteita. Sammaleet ovat voineet saada saumat irvistämään, tai kenties ne ovat alkaneet vuotaa katolle jäätyneiden kattokaivojen takia jääneen seisovan veden alla.

Me korjaamme erinomaisella hinta-laatusuhteella kaikki huopakaton vauriot. Yksityisasiakas voi kattokorjauksen jälkeen hakea kotitalousvähennystä. Rahoitusta kannattaa hakea jo ennen urakan aloittamista, ja mikäs on hakiessa: yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta voi hakea todella helposti meidän verkkosivujemme kautta.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Olemme tarkkoja myös pienten kattopaikkausten suhteen

Me olemme huolellisia ja tarkkaavaisia myös pieniä kattopaikkauksia tehdessämme. Kun omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi jonkin ulkorakennuksen bitumikatto kaipaa korjaamista, ei läheskään aina ole kyse mistään isosta kattourakasta. Voi riittää, että jokin palahuopakaton reikä korjataan. Kenties ei tarvita muuta, kuin ilmakuplan tai rypyn tasoitus. Ehkäpä on aika tiivistää jokin repsottava sauma, tai korjata kolmiorimahuopakaton halkeama.

Koska mikä tahansa pieni vaurio voi ajan kanssa johtaa isompiin ongelmiin, teemme huolellisen kattopaikkauksen, minkä jälkeen kattosi on taas priimakunnossa. Kaupan päälle saat koko katon kunnon tarkastuksen, jotta mikään muukaan paikkaustarve ei jää huomaamatta, ja jotta myös katon mahdolliset huoltotarpeet tulisivat ilmi. Esimerkiksi huopakaton pinnoitus on kattohuolto, mikä ehkäisee uusien reikien ja halkeamien syntymistä Espoossa.

Kun korjaamme huopakaton vuotavan kattoikkunan Espoossa, voimme tehdä muitakin kattotöitä

Tällä kattokorjauspalvelulla on hyvin kokonaisvaltainen ote. Emme koskaan liiku laput silmillä, vaan tarkastelemme tilannetta kokonaisuutena. Ehkä olet tilannut meiltä huopakaton vuotavan kattoikkunan korjaamisen Espooseen. Hyvä – tiedät saavasi parasta palvelua tämän huopa- tai palahuopakaton korjaamisen suhteen. Tiedät saavasi myös ilmaisen kattotarkastuksen, jotta katon kaikki paikkaus- ja huoltotarpeet tulisivat tehdyiksi.

Jos huopakaton kattoikkuna vuotaa, voi jokin muukin kattoläpivienti olla huonossa kunnossa. Jos näin on, huomaamme sen kyllä, ja annamme tarjouksen sen kunnostamisesta. Huomaisimme myös  tarpeen puhdistaa rännit, maalata tai vaihtaa otsalaudat, kiristää lumiesteiden kiinnitykset tai poistaa sammaleet. Kattotöiden yhdistäminen säästää rahaa. Kun kaikki tarpeellinen tehdään pois alta taidokkaiden kattoammattilaistemme toimesta, on huopakattosi Espoossa kaikin puolin turvallinen, toimiva ja tiivis. Esimerkiksi rännien puhdistamisen merkitystä ei voida vähätellä, onhan vetävä sadevesijärjestelmä tärkeä osa rakennuksen kosteudenhallintaa.